App Annie: Penghasilan Handphone, Unduhan, Peringkat, Ulasan sareng Peringkat

appannie com

App Annie urang Advertising Analytics ngagabungkeun pendapatan ad aplikasi mobile sareng tablet sareng biaya dibarengan unduhan sareng pendapatan. Ieu bakal nyayogikeun wawasan pamekar aplikasi pikeun kinerja pasar aplikasi na sadayana dina antarbeungeut ngalaporkeun saderhana.

App Annie parantos populér di toko aplikasi analytics sareng intél pasar. Kaluar ti gerbang, pendapatan iklanna analytics diintegrasikeun sareng Mobvista, nativeX, RevMob TapIt, Tapjoy, Taptica, AdColony, AdMob, Appia AppLift, AppLovin, Everyplay GameAds iAd Network, iAd Workbench, InMobi LeadBolt, LifeStreet Media, MdotM Mobvista, nativeX, RevMob TapIt, Tapjoy, sareng Taptica… kalayan langkung sumping.

App Annie nawarkeun platform tunggal pikeun ngukur analisis pasar aplikasi sareng optimasi toko aplikasi:

  • Toko Stats - Monitor ékosistem aplikasi sareng pesaing anjeun. Pariksa bagan luhur anu per jam atanapi sadidinten ogé sajarah peringkat, kecap konci pamilarian sareng panempatan anu diulas dina jutaan aplikasi.
  • Analytics - Visualisasi anu kuat pikeun nganalisis toko aplikasi anjeun dina garis handap. Monitor unduhan, pendapatan, ulasan, kecap konci pamilarian sareng seueur deui kana sadaya portopolio aplikasi anjeun, kantun diatur dina hiji dasbor sareng henteu kedah SDK.
  • Advertising Analytics - Ngagabungkeun sadaya data iklan anjeun tina sababaraha platform kalayan henteu nyeri. Teu aya deui agrégasi manual! Kéngingkeun méakkeun iklan anjeun, pendapatan, CPI, eCPM, sareng eusian tarif tina sababaraha platform iklan sacara otomatis dina hiji dasbor.
  • Intelijen Perusahaan - Alat kritis anu dianggo ku execs di seluruh dunya pikeun ngarencanakeun strategi aplikasi aranjeunna. Kéngingkeun perkiraan unduhan sareng pendapatan pikeun sadaya aplikasi, penerbit, kategori, nagara sareng platform. Platform intél pangpinterna pikeun aplikasi anu dianggo ku salapan tina sapuluh penerbit aplikasi paling luhur.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.