App Press: Desainer Aplikasi Mobile pikeun Désainer

alat pencét aplikasi

App Pencét dikembangkeun pikeun ngajembatan lolongkrang pangaweruh antara désainer grafis sareng pamekar. Salaku desainer, pangadeg Grant Glas hoyong ngawangun kode aplikasi gratis. Salaku pamekar, Kevin Smith nyerat solusina. Aranjeunna nyiptakeun 32 aplikasi anu nganggo vérsi awal App Press sareng saprak diluncurkeun, 3,000+ pangguna parantos nyiptakeun aplikasi dina platformna.

App Press didamel sapertos Photoshop sareng fungsina sapertos Keynote. Hal ieu ngamungkinkeun para desainer naon waé pikeun ngaluncatan sareng ngamimitian ngawangun langsung. Henteu aya alat panyipta aplikasi anu sanés sareng fungsina sapertos App Press.

App Pencét Desainer

Fitur Pencét App

  • Édés Éntri - Ngawitan ngadamel aplikasi anjeun dina sababaraha menit nganggo editor tata perenah. App Press dimimitian salaku kanvas kosong sareng ngamungkinkeun desainer nyiptakeun halaman nganggo konsep layering. Unggah lapisan dina halaman teras sacara unik napelkeun fungsionalitas anu diaktipkeun touch. Tautan ka halaman sanés dina aplikasi anjeun atanapi halaman wéb luar kana lapisan hotspot; nyiptakeun navigasi linier atanapi non-linier. App Press didasarkeun dina wéb sareng teu kedah masang parangkat lunak. Henteu janten masalah upami anjeun nganggo Mac atanapi PC, di bumi atanapi di tempat damel, anjeun tiasa ngakses desain anjeun dimana waé, iraha waé.
  • Perpustakaan Asét - Unggah sadaya lapisan aplikasi anjeun kana perpustakaan aset anjeun. Kanggo metodeu anu langkung gancang sareng gampang, kaitkeun akun Dropbox anjeun sareng ngaleungitkeun prosés unggah sadayana. Tim desainer kami ogé ngahijikeun sababaraha aset gratis. Aset ieu kalebet tombol, latar, header sareng footer anu tiasa dianggo ku saha waé dina aplikasi na. Akun Basic App Press dimimitian ku rohangan 100 MB pikeun perpustakaan anjeun sareng akun Pro ngagaduhan 500 MB.
  • Mimitian Ngadesain Ayeuna - Prosés nyiptakeun layering dalit pikeun desainer naon waé. Kusabab Photoshop 3.0 diwanohkeun dina 1994, layering parantos janten metode anu dipercaya pikeun unggal desainer. Ngalaksanakeun konsép éta kana App Press bahkan ngamungkinkeun desainer SMP pikeun nyiptakeun aplikasi sacara épéktip sareng éfisién. Pilih lapisan tina Perpustakaan Aset anjeun sareng pasang di kanvas kosong Layout Editor anjeun. Prosés desainna gampang, saderhana sareng bersih.
  • Nyiptakeun Bagéan sareng Halaman - Aplikasi anu didamel di App Press ngiringan touch sareng tampilan salembar cetak nalika dipahat ku konsép navigasi halaman wéb. Ngawangun bagian-bagian pikeun nyiptakeun navigasi non-linier anu dihubungkeun ngalangkungan hotspot atanapi ngawangun navigasi linier anu ngalir sapertos majalah. Nyiptakeun pangalaman teu sapertos anu sanés nganggo App Press.
  • Hotspot Gampang - Gancang nambihan navigasi touch sareng pungsionalitasna pikeun aplikasi anjeun nganggo hotspot. Aya tilu jinis hotspot anu bénten dina App Press anu ngamungkinkeun anjeun ngaitkeun halaman anjeun babarengan, narik eusi wéb atanapi ngahijikeun hiji ketok Twitter sareng Facebook ngabagi.

App Press ogé parantos ngembangkeun sorangan App Paninjauan. Aplikasi ngamungkinkeun anjeun pikeun langsung nilik aplikasi anjeun dina alat naon waé. Aplikasi gratis ieu sayogi di App Store, Google Play sareng salaku aplikasi wéb. Pasangna kana iPhone, iPad, iPod Touch, telepon Android Powered anjeun sareng / atanapi tablet pikeun nilik parobihan anjeun.

Anjeun tiasa mariksa sababaraha aplikasi anu parantos dikembangkeun dina App Press dina situs na.

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.