10 Alat Optimasi App Store Top Pikeun Ngaronjatkeun Peringkat Aplikasi anjeun Dina Platform Aplikasi Anu Populer

Parabot Optimasi App Store

kalawan leuwih 2.87 jutaan aplikasi sayogi di Android Play Store sareng langkung ti 1.96 juta aplikasi anu sayogi di ios App Store, urang moal kaleuleuwihi upami urang nyarios yén pasar aplikasi beuki rame. Sacara logika, aplikasi anjeun henteu bersaing sareng aplikasi sanés ti pesaing anjeun dina Ecological anu sami tapi sareng aplikasi tina peuntas segmen pasar sareng ruko. 

Upami anjeun pikir, anjeun peryogi dua elemen pikeun ngagunnakeun pangguna pikeun ngajaga aplikasi anjeun - perhatian sareng ruang panyimpenanna. Kalayan pasar janten rame ku aplikasi sagala rupa, urang peryogi anu saluareun parabot aplikasi aplikasi téhnik sareng téhnik pikeun mastikeun aplikasi kami dikenal, diunduh sareng dianggo ku panuju target anu kami tuju.

Éta pisan sababna naha optimasi aplikasi janten dilawan. Sarua sareng optimasi mesin pencari, dimana strategi, alat, prosedur, sareng téknik dikaluarkeun pikeun ngajantenkeun halaman wéb atanapi halaman wéb nembongan dina halaman mimiti hasil pamilarian, Optimasi App Store (bintana) ngajantenkeun hiji aplikasi nembongan di luhur hasil pamilarian di toko aplikasi.

Naon Optimasi App Store? (ASO)

ASO mangrupikeun gabungan tina strategi, alat, prosedur, sareng téhnik anu dikaluarkeun pikeun ngabantosan aplikasi mobile anjeun langkung saé sareng ngawaskeun peringkat na dina hasil pamilarian App Store.

Salah sahiji alesan utama kunaon optimalisasi toko aplikasi tiasa dilawan nyaéta kusabab caket kana 70% pangguna di toko aplikasi nganggo pilihan milarian kanggo milarian aplikasi anu pikaresep atanapi solusi dumasar aplikasi. Kalayan 65% hasil teangan ngarobah, aplikasi anjeun pasti kedah aya di luhur upami anjeun badé milarian langkung seueur pangguna, kéngingkeun dana, mekar salaku mérek, sareng seueur deui.

Pikeun ngabantosan anjeun ngahontal ieu, kami di dieu nganggo optimasi toko aplikasi spésipik-spésifik, manpaatna sareng 10 alat anu kedah dipiboga. Janten, upami anjeun pamekar aplikasi, perusahaan pamekaran aplikasi atanapi perusahaan ASO, nyerat ieu bakal ngajelaskeun sababaraha alat optimasi toko aplikasi.

Hayu urang ngamimitian tapi sateuacan éta, ieu aya sababaraha kaunggulan gancang optimasi toko aplikasi.

Kauntungan Optimasi App Store

Salah sahiji kautamaan utami ngagunakeun alat sareng téhnik ASO nyaéta anjeun ningkatkeun pisibilitas aplikasi anjeun di toko aplikasi masing-masing. Naon waé anu ngaluhuran hasil pamilarian dianggap dipercaya sacara standar. Salain ti ieu, optimasi toko aplikasi nawiskeun anjeun kauntungan sapertos kieu:

Mangpaat Optimasi App Store

Ku ngaoptimalkeun ayana App Store sareng ningkatkeun peringkat anjeun, ASO:

  • Ngajalankeun pamasangan tambahan pikeun aplikasi sélulér anjeun.
  • Ngaktipkeun anjeun ngajalankeun langkung seueur pendapatan dina aplikasi.
  • Ngaminimalkeun biaya anjeun pikeun kéngingkeun pangguna aplikasi énggal.
  • Ningkatkeun kasadaran mérek, sanaos éta henteu dipasang dina waktos anu munggaran.
  • Ngajalankeun akuisisi sareng pangguna anu berkualitas, anu saé anu ngungkit aktip anjeun pinuh poténsial. Pangguna sapertos kitu ogé langkung gampang nganggo fitur premium anjeun, modél langganan sareng seueur deui.

Alat ASO Anu Paling Kawéntar Pikeun Ngaronjatkeun Peringkat Aplikasi

aplikasi annie

App Annie

Wawasan pasar anu lengkep nyaéta naon anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun aplikasi anjeun dina puncak hasil pamilarian sareng App Annie ngan ukur kitu. Kalayan kamungkinan basis data panggedéna, App Annie nawiskeun anjeun wawasan anu lega ngeunaan pasar pasar anu anjeun pikaresep, pesaing anjeun, aplikasi anu sami sareng seueur deui.

Fitur

  • Paringkat kata konci
  • Statistik panggunaan aplikasi sareng laporan
  • Unduh statistik
  • Perkiraan panghasilan
  • Nyukcruk toko aplikasi waktos langsung sareng wawasan dina bagan luhur, detil aplikasi, riwayat jajaran sareng seueur deui
  • Dasbor éksténsif

bedah

Bagéan anu pangsaéna ngeunaan App Annie nyaéta henteu nawiskeun langganan umum atanapi modél harga. Pamaké kéngingkeun cutatan khusus dumasar kana kabutuhanna.

sensor Tower

sensor Tower

Salah sahiji alat panilitian kata kunci anu pangsaéna, sensor Tower nawiskeun anjeun wawasan ngeunaan sababaraha kecap konci anu dianggo pesaing anjeun tapi anjeun kaleungitan. Éta ngabantosan anjeun ngarobih ancaman kana kasempetan sareng kuku ayana online aplikasi anjeun di toko.

Fitur

  • Perencana keyword, panaliti sareng alat optimasi
  • Unduh statistik
  • Lacak panggunaan aplikasi
  • Perkiraan panghasilan
  • Tarjamahan konci sareng seueur deui

bedah

Sensor Tower nawiskeun kaanekaragaman harga na sareng 3 harga perusahaan sareng 2 bungkus usaha alit. Kalayan harga mimitian ti $ 79 sabulan dugi ka cutatan anu tiasa disesuaikan, pangguna tiasa nyayogikeun fitur-fiturna sareng mayar saluyu.

App Tweak

App Tweak

Dirancang pikeun pangalaman hébat, éta Aplikasi nyabit nawarkeun laporan éksténsif sareng fitur lokalisasi. Kalayan laporan anu dikurasi ti langkung ti 60 nagara ngalangkungan métrik anu pikaresepeun, ieu mangrupikeun alat impian pikeun marketer aplikasi. Nanging, aplikasi na ngan ukur aya pikeun pangguna ios.

Fitur

  • Kecap konci panalungtikan
  • Kecap ngawaskeun konci
  • Analisis saingan
  • Perkiraan panghasilan sareng seueur deui

bedah

Sidang gratis 7 dinten ditawarkeun ku App Tweak pikeun pangguna énggal pikeun membiasakeun aplikasi sareng ngajalajah kamampuanana. Sakali parantos réngsé, aranjeunna tiasa milih rencana ngamimitian ($ 69 sabulan) atanapi milih rencana Guru atanapi Daya dina masing-masing $ 299 sareng $ 599 sabulan.

Apptopia

Apptopia

Kecerdasan mobile mangrupikeun USP tina Apptopia, anu ngamungkinkeun pangembang aplikasi sareng pamilik bisnis pikeun mendakan wawasan operasional sareng fungsional anu penting tina métrik mobile dina produk, penjualan, strategi pendapatan, panggunaan, sareng anu sanésna pikeun nyandak kaputusan anu didorong ku data.

Fitur

  • Intél pamasaran
  • Indikator kinerja konci
  • Parabot panilitian pasar
  • Ngaramal atanapi ngira-ngira tren konsumen
  • Pamakean aplikasi pikeun perusahaan publik sareng seueur deui

bedah

Harga aplikasi mimiti $ 50 sabulan, dimana dugi ka 5 aplikasi tiasa dianggo ku usaha.

Aksi Mobile

Aksi Mobile

Karesep balaréa, éta aksi mobile aplikasi nawiskeun rangkeian fitur unik anu ditepikeun dina UI anu alus teuing. Fitur anu menonjol tina aplikasi nyaéta kamampuanna pikeun ngira-ngira kinerja aplikasi pikeun kecap konci anu tangtu.

Fitur

  • Ngundeur data
  • Saran kecap konci
  • Tracking kecap konci
  • Saran kecap konci pesaing
  • Lokalisasi
  • Laporan canggih sareng seueur deui

bedah

Sarupa sareng App Tweak, pangguna kéngingkeun uji coba gratis 7 dinten saatos pendaptaran. Pasang ieu, aranjeunna tiasa mayar $ 69, $ 599 atanapi $ 499 per bulan pikeun rencana Starter, Winner sareng Premium masing-masing.

Splitmetrics

Splitmetrics

Pikeun anjeun anu sacara organik ningkatkeun tingkat aplikasi sareng pisibilitas anjeun, Splitmetrics nyaéta alat ASO idéal anjeun. Éta nawiskeun wawasan anu lengkep ngeunaan panggunaan aplikasi anjeun kalebet sabaraha lami pangguna anjeun ningali pidéo dina-aplikasi sareng iklan promosi pikeun ngabantosan anjeun pikeun langkung ngartos konsumén anjeun.

Fitur

  • Hingga 30 titik touch anu beragam pikeun ngajalajah sareng kéngingkeun wawasan
  • A / B nguji
  • Tip ti Splitmetrics veteran di bumi
  • Lokalisasi
  • Pangujian sateuacan diluncurkeun pikeun aplikasi
  • Pangujian kinerja ngalawan pesaing anjeun sareng seueur deui

bedah

Alatna meryogikeun anjeun nyandak démo teras kéngingkeun tanda petik anu dipersonalisasi dumasar kana kabutuhan anjeun.

Lacak

Appfollow

Upami fokus utami anjeun nyaéta dina ngala pangguna sacara organik pikeun aplikasi anjeun, Appfollow mangrupikeun alat optimasi milarian aplikasi anu paling idéal anu anjeun badé pikagaduh. Pamekar alat nyatakeun yén aplikasi anjeun tiasa kéngingkeun 490% dina pamasangan aplikasi organik sareng kanaékan 5X tayangan mingguan di toko aplikasi.

Kalayan aplikasi, anjeun tiasa ngalacak sababaraha métrik kinerja anu paling penting sapertos parobahan posisi kata konci, tingkat konvérsi, unduhan sareng parios strategi optimasi aplikasi pesaing anjeun pikeun ngarobih anjeun ogé. Anjeun tiasa ogé nga-localize aplikasi anjeun nganggo fitur tarjamah kata konci anu ditawarkeun ku alat.

Fitur

  • Performance Index dina toko
  • Otomatis panalungtikan keyword
  • Analisis saingan sareng tinjauan umum
  • Waspada ASO dikirim ka email sareng Slack
  • Tolok ukur pikeun tingkat konvérsi sareng seueur deui

bedah

Pikeun perusahaan, harga mimitian ti $ 55 per bulan ngalangkungan $ 111 per bulan sareng rencana harga khusus pikeun édisi perusahaan.  

Storemaven

StoreMaven

Upami Splitmetrics mangrupikeun perkawis pisibilitas organik, StoreMaven nyaéta ngeunaan ngaoptimalkeun tingkat konvérsi. Ku cara pendekatan anu ilmiah sareng data-disetir pisan pikeun meunteun kabiasaan palanggan, éta nawiskeun anjeun ton ékspérimén, tés sareng alat penilaian sareng téhnik pikeun mastikeun datang anjeun ngarobah kana pangguna. 

StoreMaven bahkan ngabagi statistik yén palaksanaanna parantos ngahasilkeun paningkatan 24% dina tingkat konvérsi, turunna 57% dina akuisisi pangguna sareng sakitar 34% dorongan dina Dursasana.

Fitur

  • A / B Tés
  • Strategi sareng rencana optimisasi anu dipersonalisasi
  • Hipotesis uji sareng analisis hasil
  • Panilitian persaingan sareng seueur deui

bedah

StoreMaven meryogikeun anjeun nyandak démo teras kéngingkeun tanda petik anu dipersonalisasi dumasar kana kabutuhan anjeun.

Appténsial

Appténsial

Appténsial dirancang pikeun ngajembatan jurang antara aktipitas aplikasi sareng ngartos paripolah pangguna. Éta diwangun dumasar kana gagasan yayasan yén pamekar aplikasi sareng perusahaan henteu kéngingkeun aksés idéal pikeun eupan balik pangguna sareng mérek Dursasana pikeun ngaoptimalkeun aplikasi na pikeun kinerja sareng pisibilitas. Appténsial aya di dieu pikeun ngan ngasuh sadayana.

Fitur

  • Aksés eupan balik real-time
  • Analisis Omnichannel
  • Nganalisis kaséhatan aplikasi, wawasan konsumen sareng seueur deui
  • Targeting pangukuran sareng pangukuran kinerja sareng seueur deui

bedah

Alatna meryogikeun anjeun nyandak démo teras kéngingkeun tanda petik anu dipersonalisasi dumasar kana kabutuhan anjeun.

ASOdesk

ASOdesk

ASOdesk masihan anjeun wawasan komprehensif ngeunaan pamundut pangguna sareng udagan pamirsa anu dianggo pikeun ngahontal aplikasi anu sami sareng anu anjeun di pasar. Di sagigireun éta, éta ogé nyaritakeun kecap konci aplikasi pesaing anjeun pikeun réngking sareng inpormasi tambihan pikeun kecap konci persaingan rendah. Anu pamungkas, aplikasi ogé nawiskeun anjeun inpormasi kritis kana kinerja strategi ASO anjeun.

Fitur

  • Analisis keyword, panaliti sareng panjelajah
  • Laporan organik sareng statistik
  • Tren ngageter
  • Eupan balik sareng ulasan ngawaskeun
  • Analisis kecap konci pesaing sareng seueur deui

bedah

Aya dua rencana harga anu sayogi - hiji kanggo ngamimitian sareng usaha alit sareng anu sanés pikeun perusahaan sareng perusahaan. Harga pikeun ngamimitian mimitian ti $ 24 sabulan sareng dugi ka $ 118. Kanggo perusahaan, di sisi anu sanésna, harga mimitian ti $ 126 sabulan dugi ka $ 416 sabulan.

Janten, ieu mangrupikeun alat anu paling populér sareng épéktip pikeun ngaoptimalkeun pisibilitas aplikasi anjeun di toko aplikasi. Kalayan alat dina panangan, anjeun tiasa nyayogikeun pisibilitas organik, paningkatan akuisisi pangguna, minimalkeun biaya-per-lead, sareng seueur deui. Ayeuna, anjeun tiasa nganggo alat sareng sakaligus damel dina ngaoptimalkeun kinerja aplikasi anjeun pikeun fungsina ogé. Upami anjeun ngajajah tip anu sanés pikeun masarkeun aplikasi sélulér anjeun maka ieu di dieu pituduh lengkep: 

Tip Pikeun Masarkeun Aplikasi Mobile Anjeun

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.