Statistik Toko App Seluler

Statistik Toko App Seluler

Pangembangan aplikasi sélulér sareng paripolah pangguna aplikasi sélulér terus robih mangtaun-taun. Kerangka aplikasi sélulér muka panto pikeun perusahaan pikeun ningkatkeun keterlibatan pangguna sareng pangalaman saluareun wéb browser tanpa kedah mecah bank. Pangguna mobile ngarepkeun pangalaman aplikasi anu unggul sareng, nalika éta dilakukeun, aranjeunna kalibet pisan sareng mérek anu narik perhatian aranjeunna.

Rata-rata pangguna aplikasi mobile umur 18 dugi 24 nyéépkeun 121 jam sabulan nganggo aplikasi seluler sareng tablet.

statista

Kaulinan terus mingpin unggal kategori sanés dina unduhan, kalayan 24.8% sadaya aplikasi janten kaulinan. Aplikasi bisnis sadetik jauh, sanajan, ku 9.7% ti sadayana unduhan. Sareng, pendidikan mangrupikeun kategori anu pang populerna katilu kalayan 8.5% tina sadaya unduhan.

Statistik toko aplikasi mobile tambahan:

  • Amazon ngarah sadaya aplikasi sélulér nganggo millennial, sareng 35% nganggo aplikasi éta.
  • Pangguna smartphone nganggo rata-rata 9 aplikasi mobile sapopoe.
  • Nyaéta 7 juta aplikasi sélulér sayogi antara Google Play, Apple App Store, sareng platform toko aplikasi pihak katilu.
  • Aya sakitar 500,000 penerbit aplikasi dina App Store Apple sareng ampir 1,000,000 di Google Play Store.

Masing-masing ieu nyayogikeun kasempetan pikeun usaha. Kaulinan tiasa nyayogikeun pamirsa anu aktipitas pikeun ngiklankeun sareng ngawangun kasadaran. Aplikasi bisnis tiasa ningkatkeun hubungan sareng nilai sareng konsumén anjeun. Aplikasi atikan tiasa ngawangun kapercayaan sareng kapercayaan sareng prospek anjeun.

Infographic ieu ti ERS Solusi IT, Toko App dina Nomer: Ikhtisar Pasar, nyayogikeun sababaraha statistik konci ngeunaan kamekaran, kauntungan, sareng panggunaan aplikasi mobile sareng platform masing-masing - App Store pikeun Apple, Google Play pikeun Android, sareng Di banding pikeun Amazon.

App Store Statistik Infographic

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.