appFigures: Ngalaporkeun pikeun Mobile App Developers

apanan hayu

appFigures mangrupikeun platform pelaporan anu terjangkau pikeun pamekar aplikasi sélulér anu ngahijikeun sadaya penjualan toko aplikasi anjeun, data iklan, ulasan sadunya, sareng pembaruan pangkat sajam. appFigures ngumpulkeun sareng ngabayangkeun nomer penjualan & unduhan, ulasan & jajaran sadunya, sareng data sanés solusi ngalaporkeun na.

fitur appFigures:

  • Tautan Sababaraha Toko - lacak sareng ngabandingkeun aplikasi iOS, Mac, sareng Android dina hiji tempat.
  • Laporan Surélék Harian - kalayan inohong anu penting, kalebet data penjualan, unduhan, pendapatan iklan, sareng jajaran anyar.
  • Paringkat Aplikasi - nyukcruk pikeun tiap réngking aplikasi anjeun, nyusun chart sadayana dina unggal katégori. Pangkat ditarik ti sadaya toko aplikasi di sakumna dunya ku apdet unggal jam.
  • Ngalaporkeun sareng Visualisasi - Klarifikasi penjualan aplikasi anjeun, unduhan, sareng pembaruan nganggo alat interaktif. Nganalisis penjualan dumasar titimangsa, dumasar nagara, bahkan dumasar wilayah sadayana dina hiji halaman.
  • API pamekar - Ngaksés sacara terprématis sadaya data aplikasi anjeun nganggo Sésa urang API sareng manjangan atanapi ngadamel aplikasi.
  • Ngimpor Data Otomatis - ngimpor data anjeun langsung ti toko.
  • Lacak Iklan Disamping Penjualan - lagu panghasilan sareng kinerja iAd sareng AdMob di sagigireun penjualan aplikasi, tina hiji akun appFigures. Tingali kesan, klik, sareng anu sanésna dumasar nagara, tanggal, atanapi aplikasi.
  • Ditarjamahkeun Ulasan - baca naon anu dicarioskeun ku pangguna ngeunaan aplikasi anjeun sareng sadaya ulasan sareng peringkat anu ditarjamahkeun kana bahasa anjeun nyalira.
  • Kolaborasi Gampang - Aman bagikeun data anjeun sareng saha waé sareng batesan data naon anu sayogi sareng sabaraha lami.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.