Appirio Nyambungkeun Salesforce sareng Facebook

appirio

Kuring nembé ngalakukeun webinar kamari sareng aya anu naros ka kuring pikeun ngaheulakeun jaringan sosial dumasar kana kamampuan pikeun ngajalankeun bisnis. Sanaos kuring henteu percanten jaringan sosial janten utama sedeng pikeun pamasaran sareng iklan (dumasar kana maksud tina pamaké), Kuring ngadorong palanggan kami pikeun nganggo RSS sareng alat-alat sanés pikeun ngajadikeun otomatis nyalabarkeun blogna kana jaringan sosial. Pesenan kuring mah LinkedIn, Plaxo teras salajengna Facebook.

Éta tiasa robih, sanajan, ku munculna leyuran Appirio - anu ngamungkinkeun pikeun perusahaan nganggo jaringan pangguna dina Facebook, tapi ngawas sareng néwak kampanye viral dina Salesforce.

Potret layar Appirio

nu Solusi Manajemén Rujukan Appirio ayeuna umumna sayogi sareng parantos dianggo atanapi dievaluasi ku ampir belasan perusahaan. Aplikasi Facebook disebat MyFriends @ Work.

Tingali a démo tina Salesforce terintegrasi aplikasi pamasaran viral dina halaman wéb Appirio.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.