Otomatis Nguji sareng Optimisasi Aplikasi Seluler anjeun ku Keprok

uji coba otomatis

Uji Otomatisasi tina keprok mangrupikeun tawaran layanan pinuh anu mastikeun aplikasi sélulér sareng wéb anjeun berperilaku konsistén tina hiji ngawangun ka anu salajengna. Kuring sering nyarios ka jalma yén lamun anjeun ngararancang atanapi ngembangkeun naon waé sareng nyungkeun tanggepan, anjeun leres-leres badé kéngingkeun eupan balik anu teu perlu anu sanés kualitatif atanapi kuantitatif. Nanyakeun batur pikeun eupan balik siga nanya, "Naha anjeun tiasa mendakan naon-naon anu salah ieu?" sareng tés pangguna mana waé tina panggunaan umum pikeun ngan ukur milarian lepat.

Kengingkeun platform dimana anjeun tiasa nguji aplikasi anjeun sacara kuantitatif pikeun kéngingkeun kualitas umpan balik bakal mastikeun yén anjeun mindahkeun platform anjeun ka arah anu leres, ningkatkeun adopsi, sareng pamustunganana ngirangan biaya pamasaran sareng pamekaran. Tepuk tangan ngagaduhan ebook anu saé, 5 Cara Menangkeun Kamampuan Otomatis Mobile anu detil watesan sareng prakték anu paling saé pikeun aplikasi uji coba aplikasi mobile - pastikeun pikeun diunduh.

Mobile App Test Automation tina keprok

Otomatis uji keprok kalebet:

  • Kerangka Otomatisasi Tepuk - diwangun ku insinyur automasi ahli sareng dumasar kana basa sareng alat anu ngarah kana industri. Diasah salami mangtaun-taun pangalaman, kerangka na aplikasi anjeun tés sareng jalan gancang sareng ngajantenkeun aranjeunna ngajalankeun sababaraha kombinasi Wéb, ios, sareng Android.
  • Keprok masarakat uji global - insinyur automasi ahli kalayan pangalaman anu parantos dianggo mangtaun-taun pikeun perusahaan panggedéna di dunya. Pelanggan otomatis ditugaskeun tim anu didedikikeun pikeun mastikeun kasuksesan anjeun anu ngatur kerangka, alat, sareng integrasi, nyerat kasus uji sareng skrip, sareng ngawas unggal uji coba. Diuk sareng santai bari urang ngawas kasihatan aplikasi anjeun.
  • Dasbor Otomatis - wawasan instan kana kaséhatan aplikasi anjeun ayeuna sareng jaman baheula ngawangun. Sabaraha bug urang terang, persentase tés urang lulus, naha urang ningkat atanapi janten parah? Buka dasbor sareng terang.

Tepuk Tés Dashboard

One comment

  1. 1

    Lamun datang ka pamasaran aplikasi mobile, automation mangrupakeun konci. Anjeun teu bisa ngaharepkeun jalma kalibet sareng anjeun via alat mobile lamun nuju teu ngirim kaluar informasi mumpuni tur pribadi. Kuring pasti nyangka urang bakal ningali langkung seueur tés automation dina waktos anu caket, ieu saé!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.