Hasil Poll: Kumaha Optimis Urang Ngeunaan Apple?

bakal apel salamet padamelan

Polling minggu kamari datang dina waktos anu solem tapi kedah ditaros ... naha jalma mikir yén Apple bakal salamet tanpa Mr Jobs dina pimpinan? Éta mangrupikeun patarosan anu penting pikeun jalma-jalma dina industri pamasaran kusabab sababaraha sabab ... mimiti nyaéta perangkat keras anu ngadukung seueur industri penerbitan digital, anu kadua ngadukung barang-barang Apple (iPads, iPhone, Safari, sareng anu sanésna) sareng anu katilu, ngembangkeun staf mangsa nu bakal datang.

Réspon pikaresep yén Apple ngagaduhan masa depan anu mantap:
bakal apel salamet

Pendapat pribadi kuring (anu leres henteu janten masalah kumargi kuring henteu ngagaduhan pengetahuan anu caket ngeunaan perusahaan) nyaéta yén aspek desain Apple kalolobaanana nyaéta karya kréatip Jonathan Ives rada lami. Dimana Mr. Jobs sigana pivotal, sanaos, ngahasilkeun sababaraha% terakhir ... naha éta mangrupikeun pagelaran, ukuran, pangerjaan, atanapi detil sakedik sanés. Sareng padamelan Mr. Ives parantos ngajentul pisan, tanpa CEO pikeun ngadukung 1% anu terakhir, kapamimpinan anyar tiasa kagoda ngantepkeun kaayaan sakedik. Upami aranjeunna kaleungitan 1% éta, tandaan kecap kuring ... éta bakal ngeja kiamat.

Kabeneran pikeun Apple, katingalina pasarna ogé optimis. Dagang tinggi nalika Mr. Jobs lulus, tapi katingalina saham dijaga nilaina… anu sacara signifikan mingpin pasar sareng perusahaan téknologi sanés.
stock apel

Apple ngan pencét éta hiccup leutik. Sigana na Siri sinonim sareng derrière dina basa Jepang. Abdi sareng sababaraha kipas anu yakin éta bakal janten pujian ganti nami Siri ka Steve… Sareng saluyukeun sora saluyu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.