Kami Ayeuna Sadia dina Apple News!

warta apel 1

Nya, format sélulér terus diluncurkeun - kalayan Google ngaluncurkeun AMP, Facebook muka Pasal Instan, sareng Apple muka Apple News! Kami parantos ngalengkepan integrasi AMP dina situs, dikintunkeun ka Facebook pikeun idin dina Pasal Instan, sareng kami resep ngumumkeun yén kami katampi kana Apple News!

Upami anjeun dina alat sélulér, cukup klik tombol warta di handap, sareng anjeun bakal tiasa maca tulisan kami.

Apple News

Format ieu khusus pikeun unggal platform pikeun mastikeun pangalaman dioptimalkeun. Upami anjeun panerbit sareng hoyong nyayogikeun eusi anjeun dina Apple News, anjeun tiasa daptar dina News Publisher dina iCloud.

Upami anjeun ngajalankeun WordPress, anjeun tiasa ngaunduh Nyebarkeun ka Apple News Plugin WordPress. Sakali anjeun ngalamar program sareng masang plugin na, anjeun bakal disatujuan sareng dipenta pikeun ngirimkeun sababaraha carita. Pluginna ngabutuhkeun anjeun ngeusian sababaraha API setélan, teras anjeun kirimkeun carita. Anjeun bakal nampi email anu sanés upami anjeun parantos disatujuan sareng ti saprak éta, tulisan anjeun bakal otomatis diterbitkeun kana News.

Marengan aplikasi sélulér kami anu luar biasa ti Bluebridge, kami ngaraos gumbira ngeunaan kamekaran anu teras-terasan dina pamiarsa sareng papacangan anu kami tingali via mobile. Pamiarsa mobile langkung gancang tibatan média anu sanés - janten penting pikeun anjeun ngamangpaatkeun alat ieu pikeun ngalegaan jangkauan eusi anjeun!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.