Kumaha Jaga Pangguna anjeun Bingah Nalika Ngaleupaskeun Apdet Utama kana Aplikasi Anjeun

senang Palanggan

Aya ketegangan alamiah dina pamekaran produk antara paningkatan sareng stabilitas. Di hiji sisi, pangguna ngarepkeun fitur-fitur anyar, fungsionalitas bahkan panginten katingali énggal; di sisi anu sanésna, parobihan tiasa mundur nalika antar muka anu akrab dumadakan ngaleungit. Tegangan ieu pangageungna nalika produk dirobah ku cara dramatis - sahingga tiasa disebut produk anyar.

At CaseFleet kami diajar sababaraha pelajaran ieu ku jalan anu sesah, sanaos dina tahap anu mimiti pisan pikeun kamekaran urang. Mimitina, navigasi aplikasi kami aya dina sababaraha ikon sapanjang luhur halaman:

Néglasari Casefleet

Sanaos nilai éstétis tina pilihan ieu, urang ngaraos rada kawatesan ku jumlah rohangan anu sayogi, khususna nalika pangguna kami ningali aplikasi dina layar anu langkung alit atanapi alat sélulér. Hiji dinten, salah sahiji pengembang kami sumping damel di Senén énjing kalayan buah tina proyék akhir minggu anu teu dibewarakeun: buktina konsép parobahan tata perenah. Inti tina perobihan mindahkeun navigasi tina baris sapanjang luhur layar kana kolom sapanjang kénca:

Néglasari kénca Casefleet

Tim kami panginten desainna katingali hebat sareng, saatos nambihan sababaraha sentuhan pagawean, kami ngaleupaskeun ka pangguna kami minggu anu ngarep yén aranjeunna bakal gumbira. Kami salah.

Sedengkeun sakeupeul pangguna langsung nganut parobihan éta, sajumlah penting henteu kabagéan pisan sareng dilaporkeun gaduh kasusah mindahkeun aplikasi. Keluhan pangageungna na, Nanging, sanés aranjeunna henteu resep tata ruang anyar tapi éta ngajauhan aranjeunna.

Pelajaran Anu Diajar: Parobih Leres Kan

Dina waktos sanésna kami ngarobih aplikasi, kami nganggo prosés anu jauh béda. Wawasan konci kami nyaéta yén pangguna resep pikeun ngendalikeun nasibna. Nalika aranjeunna mayar aplikasi anjeun, aranjeunna ngalakukeun alesan, sareng aranjeunna henteu hoyong fitur anu ditingalkeun aranjeunna tiasa dicandak ti aranjeunna.

Saatos réngsé panganteur anu anyar-dirancang kami, kami henteu ngan saukur ngaleupaskeun. Sabalikna, kami nyerat tulisan blog ngeunaan éta sareng ngabagi screenshot sareng pangguna kami.

Desain Parobihan Casefleet Ngarobih Email

Salajengna, kami nambihan tombol pikeun layar wilujeng sumping di aplikasi kami nganggo judul anu ageung, sababaraha salinan anu didamel sacara saksama sareng tombol jeruk gedé anu ngabagéakeun pangguna pikeun nyobaan vérsi anyar. Kami ogé nyatet yén aranjeunna tiasa balik kana versi aslina upami aranjeunna ngarepkeun (bari kumaha waé).

Sakali pangguna aya dina édisi anyar, léngkah-léngkah anu diperyogikeun pikeun malikkeun deui ayana sababaraha klik jauh dina setélan profil pangguna. Kami henteu hoyong nyumputkeun tombol kanggo dibalikkeun deui, tapi kami ogé henteu nganggap éta manpaat pikeun jalma pikeun sakaligus bolak-balik, anu mungkin janten pikabitaeun upami tombol na langsung katingali. Nyatana, ngan ukur hiji pangguna anu kantos balikeun salami dina waktos milih salami sasasih. Sumawona, saatos urang malikkeun saklar sareng ngajantenkeun vérsi anu anyar wajib ampir sadaya pangguna anu paling aktip parantos ngalih sareng masihan kami eupan balik anu hébat kana versi anyar.

Salaku tambahan kana insentif dina aplikasi anu kami sediakan pikeun alih-alih, kami ngirim sababaraha email anu ngantepkeun pangguna terang persis iraha parobihan kana versi anyar bakal dijantenkeun permanén. Teu aya anu kajiret sareng teu aya anu ngeluh. Nyatana, seuseueurna pangguna resep pisan kana tampilan anyar.

Tangtangan Pantes

Masih, penting pikeun dicatet yén ngaleupaskeun pembaruan ku cara ieu henteu gratis. Tim pangwangunan anjeun kedah ngajaga dua vérsi anu misah tina codebase anu sami sareng anjeun ogé kedah ngarengsekeun masalah kompléks ngeunaan kumaha vérsina dikirimkeun ka pangguna akhir. Tim pangembangan sareng jaminan kualitas anjeun bakal béak dina tungtung prosés, tapi anjeun sigana bakal satuju yén investasi waktos sareng sumber daya mangrupikeun palinter. Di pasar perangkat lunak hyper-kompetitif, anjeun kedah ngajagi pangguna senang sareng teu aya cara anu langkung gancang pikeun ngajantenkeun aranjeunna bagja tibatan ngadadak ngarobah antar muka anjeun.

2 Komentar

  1. 1

    Umumna, nalika urang ngamutahirkeun aplikasi anyar kami pastikeun yén lami masih dina modeu aktip dugi ka jalma ningkatkeun kana versi anu langkung énggal. Naon waé pangalaman goréng bakal maksa pangguna pikeun optout tina jasa anjeun. Pisan penting pisan pikeun bisnis pikeun ngagaduhan sence kasadaran sateuacan ngaluncurkeun aplikasi anyar.

    Salaku tambahan, taroskeun ka jalma pikeun masihan tanggapan. Peluncuran énggal mangrupikeun waktos dimana jalma resep bagikeun pamanggihna ngeunaan aplikasi éta. Upami aranjeunna ngagaduhan anu énggal dina pikiran maka aranjeunna bakal bagikeun sareng anjeun. Éta bakal nyiptakeun kasempetan énggal pikeun pamekar anjeun pikeun nambihan fitur anu disarankeun ku jalma.

    hatur nuhun

  2. 2

    Nalika urang ngirim email ka palanggan ngeunaan perobihan utama dina halaman wéb. Kami tetep aranjeunna ngaksés halaman wéb anu lami ogé upami aranjeunna hoyong. Éta ngajantenkeun aranjeunna nyaman nalika browsing. Ogé, sababaraha pangguna panginten henteu resep desain anyar anjeun janten pangguna sapertos ieu tiasa gancang kana vérsi anu langkung lami kalayan gampang.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.