Appointiv: Streamline sareng ngajadikeun otomatis Penjadwalan Janjian Nganggo Salesforce

Appointiv Salesforce Pasini Scheduling

Salah sahiji klien kami aya dina industri kasehatan sareng naroskeun ka kami audit pamakéan maranéhanana Salesforce kitu ogé nyadiakeun sababaraha latihan jeung administrasi ambéh maranéhanana bisa maksimalkeun pungsi maranéhanana balik kana investasi. Hiji kauntungan tina ngagunakeun platform sapertos Salesforce nyaéta dukungan anu luar biasa pikeun integrasi pihak katilu sareng integrasi anu diproduksi ngaliwatan pasar aplikasi na, AppExchange.

Salah sahiji parobahan behavioral signifikan anu geus lumangsung dina lalampahan anu meuli online nyaéta kamampuan pikeun ngalayanan diri. Salaku meuli, abdi hoyong panalungtikan masalah online, ngaidentipikasi solusi, evaluate ngical paralatan, sarta ... pamustunganana ... meunang sajauh garis finish sakumaha abdi tiasa sateuacan unggal kudu ngahubungan hiji jalma jualan.

Jadwal Janjian Otomatis

Urang sadayana parantos ngajadwalkeun naraka… damel bulak-balik antara sadaya pembuat kaputusan konci dina email pikeun nyobian milarian waktos anu pas pikeun nyambung sareng rapat. Kuring nganggap hina prosés ieu ... sarta kami investasi dina scheduling janjian otomatis pikeun prospek sarta klien kami papanggih jeung kami.

Otomatis, timer jasa scheduling janjian mangrupakeun cara hebat pikeun ngaronjatkeun ongkos schedulign janjian pikeun tim jualan Anjeun. Platform ieu ngabandingkeun almenak sareng mendakan waktos umum antara pihak, bahkan sadayana tim. Tapi kumaha upami organisasi anjeun nganggo Salesforce sareng peryogi kagiatan éta dirékam dina Sales Cloud?

Appointiv ngajadikeun scheduling pasini kompléks gampang jeung tailored, solusi fléksibel anu 100% Powered by Salesforce. Otomatis prosés manual sareng nonton karya anjeun mimiti ngalir! Appointiv nyaéta a aplikasi Salesforce asli nu hartina anjeun ngan saukur ngundeur ti AppExchange tur ngamimitian - euweuh integrasi diperlukeun!

Kalayan Appointiv, anjeun tiasa ngijinkeun klién anjeun buku sareng ngatur janjian sorangan sabab kasadiaan tim anjeun diropéa dina Salesforce sacara real-time henteu paduli kalénder anu aranjeunna anggo. Appointiv nyadiakeun solusi scheduling bébas repot nu malah accommodates sababaraha anggota tim kalawan jadwal béda jeung almenak.

Setélan gampang, ngalebetkeun formulir wéb sareng nyaluyukeun merek anjeun ngalangkungan aplikasi Appointiv:

Salesforce Pasini Scheduling

Harga pikeun Appointiv dumasar kana dasar per-pamaké… sareng anjeun bahkan tiasa ngalebetkeun host rapat éksternal anu henteu ngagaduhan lisénsi Salesforce pikeun biaya anu dikirangan. Harga transparan ogé hartosna:

  • Henteu aya lisénsi tambahan anu diperyogikeun pikeun pangguna Pangalaman Salesforce (Komunitas).
  • Henteu aya lisénsi Salesforce tambahan pikeun aksés API anu diperyogikeun pikeun organisasi Salesforce Professional Edition.
  • Henteu aya lisénsi Salesforce tambahan anu diperyogikeun pikeun nyetél host non-Salesforce anjeun.

Appointiv henteu pernah nyimpen data palanggan di luar conto Salesforce anjeun… janten teu aya kasalempang masalah pangaturan sareng situs pihak katilu anu tiasa nyerna atanapi ngalirkeun data deui-mudik.

Mimitian Percobaan Gratis Appointiv Anjeun

Panyingkepan: Abdi mitra di Highbridge tapi teu boga hubungan jeung Appointiv.