Janjian: Ngajadwalkeun Online Sadaya-Dina-Hiji Pikeun Usaha anjeun

Nunjuk

Usaha anu ngagaduhan tawaran dumasar jasa teras-terasan milari cara pikeun mempermudah nasabah mésér jasa na atanapi nyéépkeun waktosna. Alat ngajadwalkeun janji sapertos Appointy mangrupikeun cara anu lancar pikeun ngahontal ieu kumargi anjeun tiasa nyayogikeun kalenturan sareng fleksibilitas 24 × 7 pemesanan online ditambah ku manpaat tambahan tina pambayaran online anu aman, bewara booking instan, sareng nol pemesanan. 

Henteu ngan éta, alat anu saé sapertos Nunjuk ogé tiasa ngabantosan anjeun ngatur usaha langkung épéktip, ngawaskeun produktivitas staf, sareng numuhkkeun bisnis anjeun kalayan fitur pamasaran anu pas. 

Ngajadwalkeun Jadwal Online: Ihtisar Solusi

Nunjuk mangrupikeun parangkat lunak penjadwal janji online anu nyayogikeun platform anu gampang dianggo pikeun pemesanan online, kalayan panginget otomatis, pamrosésan pamayaran, aplikasi sélulér, sareng seueur deui! Éta ngabantosan anjeun ngatur sareng mekarkeun usaha anjeun ku kéngingkeun palanggan énggal sareng nahan anu parantos aya.

Langkung ti 200,000 pangusaha tina sababaraha industri sapertos bimbingan, salon, spa, kaséhatan sareng kabugaran, jasa propésional, pamaréntahan sareng swasta, kantor médis, operasi bisnis, sareng tim, sareng sajabana - percanten ka Appointy. 

Appointy ngabantosan bisnis anjeun ku manpaat sapertos kieu:

24 × 7 Pesenan Online

Kalayan Appointy, klien anjeun tiasa ngajadwalkeun janji sareng anjeun iraha waé, dimana waé, ku raoseun aranjeunna. Éta kalakuan resepsionis 24 × 7, anu ngatur jadwal anjeun sareng ngahémat anjeun tina repot ku cara manual janji janji nganggo telepon atanapi email. Klién tiasa ngakses halaman pesenan anjeun kalayan raoseun. Sumawona, anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan janji leungit anu dipesen di luar jam bisnis anjeun! 

Klién anjeun tiasa ngajadwalkeun nyalira kalayan merenah sareng prosés booking anu gampang. Upami diperyogikeun, aranjeunna tiasa ngabatalkeun atanapi ngajadwalkeun deui pasini dina sababaraha detik! Appointy ogé ngamungkinkeun anjeun ngarobih halaman pesenan anjeun pikeun cocog sareng gambar mérek anjeun. 

Portal Pesenan Nunjuk

Generasi Diterangkeun Multi-Saluran

Ningkatkeun pisibilitas online bisnis anjeun sareng janten ayana dimana klien anjeun - Google, Facebook atanapi Instagram! Integrasi booking Appointy ngabantosan anjeun nganggo kakuatan média sosial pikeun ngajantenkeun langkung seueur nasabah.

Kalayan Appointy, anjeun tiasa nambihan tombol 'Book Now' kana gagang Google MyBusiness, Facebook, sareng Instagram anjeun pikeun ngarobih pangunjung profil anu aktipitas pisan kana klien anu mayar. Tombol buku ayeuna bakal ngadorong anu datang profil pikeun ngajadwalkeun pasini sareng bisnis anjeun langsung dina aplikasi. 

Kalayan Reserve kami kalayan integrasi Google, klien anjeun tiasa sacara gampil mendakan sareng mesen anjeun langsung tina Google Search, Maps sareng halaman wéb RwG. Ku cara ieu, anjeun bakal ngahasilkeun langkung seueur palanggan énggal tanpa mayar récéh!

No-acara Perlindungan

Appointy ngamungkinkeun anjeun ngirim panginget ngalangkungan email sareng SMS ka palanggan anjeun sateuacan janji pikeun ngirangan acara-acara sareng pambatalan menit terakhir. Klién anjeun tiasa sacara gampang ngajadwalkeun deui upami aranjeunna henteu tiasa ngadamel atanapi nginpokeun sateuacanna supados anjeun tiasa ngeusian slot kosong sareng henteu kaleungitan penghasilan naon waé.

Pamayaran Pamayaran

Appointy ngagabung sareng aplikasi pamayaran populér sapertos Paypal, Stripe, Square kanggo nyayogikeun pilihan pamayaran instan pikeun klien dina waktos dipesen atanapi nga-checkout. 

Anjeun tiasa milih nampi pembayaran online pinuh, parsial, atanapi henteu aya dina waktos booking. Prabayar online tiasa ngabantosan anjeun pikeun nyingkahan pemesanan kasual sareng nyayogikeun panyalindungan pembatalan. 

Integrasi Appointy's Square POS ngeusian detil janjian sareng mastikeun prosés pamariksaan gancang sareng lancar pikeun klien anjeun. 

Kalénder Penjadwal Waktos real-time 

Kalénder waktos langsung Appointy ngamungkinkeun anjeun ningali jadwal dinten anjeun dina pandangan heula, sareng sababaraha jadwal staf dina hiji layar. Identipikasi sela mana waé sareng eusian slot kosong pikeun manajemén waktos anu épisién. 

Anjeun tiasa ngarobih kasadiaan iraha waé tina kalénder. Sumawona, éta ngamungkinkeun anjeun ngajadwalkeun deui sacara gampang nganggo fitur sered sareng teundeun. 

Appointy ogé ngadukung sinkronisasi dua arah sareng almenak pribadi atanapi propésional anu kawéntar sapertos Google Cal, iCal, Outlook, sareng seueur deui supados anjeun tiasa teras-teras tetep luhur jadwal dinten anjeun. 

Appointy Desktop, Mobile, sareng Tablet

Staf sareng Manajemén Klién 

Appointy ngamungkinkeun anjeun masihan krédit anjeun kana kredensial login masing-masing, anu ngamungkinkeun aranjeunna pikeun ngatur jadwal, kasadiaan, sareng daun na. Éta ngabantosan anjeun pikeun pinter ngatur staf anjeun, ku nyayogikeun pasini kana sumber anu paling bébas / paling sibuk, sareng ningkatkeun produktivitas. 

Appointy's CRM ngamungkinkeun anjeun sareng staf anjeun nganteurkeun pangalaman klien anu dipersonalisasi ku ngalacak paripolahna. Simpen detil penting sapertos réspon formulir asupan, kagiatan pasini, riwayat pameseran, catetan sareng seueur deui dina hiji tempat. 

Anjeun tiasa ogé calakan ngolompokkeun klien anjeun dumasar kana atribut konci sapertos kagiatan, tanggapan sareng kasatiaan pikeun museurkeun klien anu leres sareng sacara efektif nyalurkeun usaha anjeun.

App Mobile

Kalayan aplikasi booking janjian Appointy, anjeun tiasa ngatur sadaya bisnis anjeun dina telepon anjeun. Ngatur penjadwalan, pamayaran, kalénder staf, janji, sareng seueur deui ngalangkungan aplikasi dina perjalanan. 

Konsultasi Virtual

Integrasi Appointy sareng Zoom ngamungkinkeun anjeun ngajadwalkeun konsultasi online, rapat jarak jauh, konperénsi, kelas virtual, atanapi webinar. Ku cara ieu anjeun tiasa ngagedekeun jangkauan bisnis anjeun dina zona waktos anu béda, sacara global.

Unggal booking sacara otomatis ngahasilkeun tautan rapat Zoom sareng kelas maya atanapi sési sacara otomatis ditambihan kana kalénder anjeun.

Rincian janjian virtual dipidangkeun dina halaman konfirmasi pemesanan, sareng dikirim dina email / konfirmasi téks otomatis sareng bewara panginget ka sadaya pamilon. Pikeun gabung, klien kedah ngan saukur klik tautan Zoom sareng aplikasi Zoom na bakal diluncurkeun!

Pesenan Zum Janjian sareng Konpirmasi

Analytics & Ngalaporkeun

Analisis sareng pelaporan Appointy ngabantosan anjeun ngalacak indikator kinerja konci anjeun sapertos jumlah pasini, kapuasan klien, penjualan, kinerja staf sareng langkung sacara real-time. Salawasna tetep dina luhur kinerja anjeun sareng nyandak kaputusan anu didorong data pikeun ningkatkeun métrik bisnis ieu.

Ngamimitian Ku Pasini

Set-up Appointy pikeun bisnis anjeun dina 3 léngkah saderhana: 

  1. Setel - Lebetkeun jasa anjeun sareng jam damel. Tambihkeun panyangga, blok waktos kanggo nyonto jadwal hirup-nyata anjeun.
  2. ngabagikeun - Bagikeun halaman halaman booking anjeun ka klien. Tambihkeun kana halaman wéb anjeun, Google My Business, Instagram, Facebook, sareng saluran sanés. 
  3. narima - Nampi pemesanan ti klien 24 × 7. Hayu klién ngajadwalkeun diri, ngajadwalkeun deui, sareng ngabolaykeun ku raoseun aranjeunna.

Appointy mangrupikeun salah saurang pamimpin industri dina domain penjadwal janji. Kalayan modél harga freemium, éta ngadukung usaha sadaya ukuran. Éta ogé ngembangkeun parangkat lunak penjadwalan janjian khusus-pas pikeun perusahaan ageung / usaha pikeun nyayogikeun mérek custom sareng kabutuhan penjadwal khususna.

Nyalonkeun Kasaksian Palanggan

Siap pikeun ngembangkeun bisnis anjeun sareng Appointy?

Mimitian Percobaan nunjuk Appointy anjeun 14 Poé Ayeuna!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.