Tilu Aplikasi Anu Anjeun Kedah Ngajalankeun Usaha E-commerce Anjeun Sacara épisién

Aplikasi Ecommerce

Aya seueur pisan pangecér e-commerce di luar sana - sareng anjeun salah sahijina. Anjeun aya di dinya pikeun jarak jauh. Sapertos kitu, anjeun kedah tiasa bersaing sareng anu hadé tina ratusan rébu toko online ayeuna dina Internét ayeuna. Tapi kumaha anjeun ngalakukeun éta?

  1. Anjeun kedah pastikeun halaman wéb anjeun siga pikaresepeun sabisa-bisa. Upami éta kirang dirancang, henteu gaduh nami anu hébat, fon anjeun alit teuing (atanapi ageung teuing), logo anjeun nyampur sareng latar toko online anjeun, tombol navigasi aya dina lokasi anu kagok (pikir bar teang!), atanapi upami warna anu anjeun pilih dina halaman wéb anjeun lakukeun teu cocog sareng budaya anu anjeun jual, maka anjeun kedah ngémutan deui desain anjeun. Éta titik awal anjeun.
  2. Upami toko ecommerce anjeun ngagaduhan tanaga ahli karaos, maka anjeun kedah ningali produk anu anjeun jual. Naha aranjeunna anu pikaresepeun pikeun pemirsa anu paling lega, atanapi anjeun tujuan pikeun kohort konsumén anu langkung khusus? Boh cara anu saé, tapi éta tiasa mangaruhan kasuksésan anjeun upami anjeun henteu ngalayanan pelanggan. Ogé, naha barang-barang ieu berkualitas, atanapi naha impor murah? Upami produk anjeun ragrag, maka bakal ogé anjeun.
  3. Tingali kana anjeun pamasaran. Kumaha anjeun pamasaran bisnis anjeun? Situs mana anu anjeun iklankeun sareng kumaha épéktipna platform éta? Naha éta mangrupikeun panggunaan artos anu saé? Pastikeun anjeun kéngingkeun bangbaluh pangageungna sareng usaha anjeun sakumaha épisiénna.

Upami sadayana éta jalan, maka parantos waktosna pikeun ngalancarkeun usaha anjeun. Upami sagala anu sanés parantos aya, anjeun tiasa ngamimitian ningali prosés sareng fungsi masing-masing pikeun ningkatkeun palayanan palanggan, kagancangan jasa, sareng pangisian barang dagangan.

Pikeun ngabantosan anjeun ngeunaan aspek-aspek bisnis anjeun, kami ngabahas sababaraha aplikasi anu pangsaéna pikeun ngatur toko e-commerce anjeun.

Google Analytics

nu Google Analytics aplikasi bakal masihan anjeun antrian dina aspék pamasaran bisnis sareng penjualan anjeun. Aplikasi ngamungkinkeun anjeun ngalacak kunjungan halaman wéb anjeun. Anjeun tiasa ningali jumlah panémbong anu ditampi unggal halaman masing-masing. Anjeun tiasa ogé ningali jumlah kunjungan anu didatangan ku sababaraha waktos, ditangtukeun ku saringan anu anjeun atur dina aplikasi.

Aplikasi ieu ngamungkinkeun anjeun ningali dimana datangna. Kaseueuran prospek palanggan anjeun tiasa balanja situs ecommerce anjeun ti luar negeri sareng anjeun henteu sadar. Ningali kalungguhan ieu bakal ngamungkinkeun anjeun ngarobih modél bisnis anjeun sareng ngalayanan toko online anjeun langkung seueur ka pelanggan asing anu resep mésér produk anjeun.

Ogé, ku ningali halaman anu dijual, anjeun tiasa ningali jinis produk anu dibeli konsumén. Ieu bakal masihan anjeun kasempetan pikeun méréskeun barang naon waé anu henteu dijual sareng nyandak barisan produk anu dipikahoyong ku konsumén.

Ngadaptarkeun Google Analytics

Oberlo

Ieu aplikasi anu saé! Usaha bata sareng mortir kudu ngandelkeun modél anu langkung tradisional pikeun nyayogikeun toko na sareng produk: aranjeunna kedah mendakan pedagang anu nyandak produk anu aranjeunna hoyong bawa di toko na, teras mésér éta dina jumlah anu réa pikeun kéngingkeun tawaran harga anu pangsaéna (atanapi kusabab grosir peryogi ukuran order minimum kanggo dihontal).

Maka aranjeunna kedah ngantosan produkna dugi ka minggu payun. Dina kasus pangecér ranté sapertos Wal-Mart sareng Target, barang borongan kedahna mimiti dikirimkeun ka pusat distribusi sateuacan diatur, dimuat pikeun unggal toko, teras dikirim ka toko anu misah.

Éceran e-commerce bakal ngandelkeun ka grosir tradisional pikeun seuseueurna produkna. Tapi waktosna robih, sareng Oberlo masihan toko online alit ku cara anu langkung saé pikeun ngajual produkna.

Daripada ngagaleuh ti supplier sacara ageung, anjeun henteu kedah mesen hiji hal - sahenteuna henteu dugi ka pelanggan mesen. Oberlo ngamungkinkeun anjeun ngimpor produk tina rébuan supplier langsung ka toko online anjeun. Anjeun teras bakal nempatkeun pesenan pelanggan sareng panyadia. Panyekelna teras bakal muragkeun pesenan kana panto payun pelanggan.

Ieu mangrupikeun parobihan anu saé pikeun hubungan pangecér / pedagang grosir sabab pangecér henteu kedah mayar seueur produk. Barangna langsung tina grosir ka anu ngagaleuh.

Ngadaptarkeun Gratis di Oberlo

SalesforceIQ

SalesforceIQ mangrupikeun salah sahiji aplikasi anu paling saé pikeun anjeun Management Hubungan customer. Aplikasi ieu masihan anjeun kamampuan ngaréaksikeun kana masalah palanggan; upami aya masalah dina prosés, konsumén anjeun pasti bakal ngawartosan anjeun. Aplikasi CRM ieu bakal ngantep anjeun ngaréspon kana masalah éta, duanana tina sudut pandang konsumén sareng tina sudut pandang internal anjeun nyalira. Anjeun tiasa ngamimitian ngalereskeun masalah langsung.

SalesforceIQ ogé ngahijikeun sadaya saluran média sosial anjeun kana hiji platform sentral. Anjeun tiasa ngahubungi tamu anu bagja anjeun sareng berinteraksi sareng aranjeunna, hatur nuhun ku aranjeunna sadayana tiasa ningali. Anjeun ogé tiasa kalibet sareng rerencangan sareng rerencangan réréncangan palanggan kalayan tujuan pikeun ngarobih aranjeunna janten konsumén énggal. Kalayan aplikasi CRM ieu, anjeun tiasa ngahasilkeun bisnis ulang ogé ngamimitian aliran pendapatan anyar pikeun toko ecommerce anjeun.

Kalayan aplikasi ieu, anjeun bakal tiasa ngatur bisnis anjeun langkung épéktip sareng éfisién. Anjeun bakal tiasa ngajaga pilihan produk sareng in-stock bari ngamangpaatkeun interkonéktipitas sareng vendor sareng suplai pikeun nambalan deui gancang.

Anjeun ogé bakal tiasa ngatur hubungan klien anjeun sareng interaksi, sareng pasar ka batur poténsial. Tinjauan penjualan tina aplikasi ieu ogé bakal masihan anjeun kamampuan ngaréaksikeun kana tren bisnis sacara langsung, masihan anjeun kasempetan pikeun ningkatkeun penjualan dinten anu sami.

Ngaliwatan aplikasi ieu, anjeun bakal ngajantenkeun bisnis anjeun langkung épisién sareng kalapa.

Ngadaptarkeun Percobaan SalesforceIQ Gratis

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.