Appy Pie App Builder: Friendly User, No-Code App Building Platform

Appy Pie

Pangembangan Aplikasi mangrupikeun industri anu teras-terasan ngembang. Kalayan beuki seueur usaha anu ngusahakeun ayana online, organisasi pamekaran aplikasi parantos dikaluarkeun pikeun aranjeunna. Aya naékna paménta pikeun aplikasi anu terus-terusan nyiptakeun pasar anu ngalangkungan para pangembang anu aya. Salaku tambahan, éta industri kaganggu ku naékna biaya sareng naek permintaan. Sagedengeun ti éta, aplikasi anu aya meryogikeun pangropéa konstan. Panilitian nunjukkeun yén 65% sumberdaya dibébaskeun nyobian ngajaga aplikasi anu aya pikeun usaha. 

Organisasi panginten salamet ieu dugi ka ayeuna, tapi naékna biaya sareng investasi anu diperyogikeun pikeun ngajaga sareng berinovasi kalayan aplikasi na ngalukis gambar anu pikasediheun pikeun masa depan industri ieu. Wajar pisan yén kaseueuran organisasi badé nuju ngembangkeun AGILE kalayan tingkat kasuksesan anu béda-béda. Nanging, aya téknologi anyar anu masihan organisasi kasempetan pikeun maju di pasar, nerapkeun AGILE, ngirangan biaya sareng ngadorong angka. Éta pangwangunan aplikasi no-code.

No-code mangrupikeun masa depan pamekaran aplikasi. Sedengkeun coding mangrupikeun industri anu bakal aya di sekitar, teu aya kode anu dimaksad pikeun organisasi pikeun ngagampangkeun prosés pangwangunan aplikasi. Numutkeun ka a survéy panganyarna, 40% organisasi boh henteu ngagaduhan kode atanapi badé ngadopsi éta dina taun payun.

Tinjauan Solusi Pangwangun App App Pie

Appy Pie nyayogikeun solusi ngawangun aplikasi pikeun organisasi sareng jalma. Pembina aplikasi proprietary na mangrupikeun salah sahiji perangkat lunak ngadamel aplikasi anu pangsaéna di pasar ayeuna. Dipikawanoh pikeun sipat ramah-pangguna na, pembina aplikasi tiasa ngabantosan anjeun ngadamel aplikasi ngan sababaraha menit. Appy Pie ngamungkinkeun anjeun ngembangkeun aplikasi Android, iPhone sareng PWA pikeun palanggan anjeun. Kalayan langkung ti 200 fitur latén, pembuatan aplikasi henteu kantos langkung gampang atanapi gancang.

Appy Pie No Code Mobile App Pangwangun

Appy Pie App Pangwangun umurna sakedik langkung ti 5 taun. Dina 5 taun ieu aranjeunna ngantep jalma sareng bisnis ngadamel jutaan aplikasi. Didukung ku pamekar ahli, parangkat lunak éta ngagaduhan antar muka anu teu nganggo kode anu nyata ngirangan waktos pangwangunan. Salaku tambahan, éta ogé ngirangan prosés ngajaga sareng ngamutahirkeun aplikasi pikeun ngan ukur sababaraha klik. Kalayan Appy Pie, anjeun tiasa ngadamel sababaraha rupa aplikasi sapertos aktip média sosial, aplikasi bisnis, aplikasi dukungan pelanggan, aplikasi AR / VR, aplikasi perumahan sareng sajabana

Kalayan panganteur Appy Pie saderhana sareng intuitif, pembuatan aplikasi tiasa dioptimalkeun sareng disederhanakeun sacara signifikan.

Naon anu ngabédakeun Appy Pie App Builder pisah:

  • Desain dasbor bersih diluyukeun pikeun navigasi gampang.
  • Langkung 200 fitur sapertos push notification, kapabilitas VR, média sosial terpadu sareng chatbots
  • Pangrojong panangan tangan pikeun toko aplikasi. Infrastruktur pangrojong pelanggan anu hadé hartosna yén Appy Pie sok aya pikeun ngabantosan anjeun.

Appy Pie aya dina gulung nganggo perangkat lunak na, nyiptakeun produk anu langkung énggal, langkung saé unggal dinten. Aranjeunna dimimitian ku gampang ngagunakeun pembina no-code sareng nerapkeun filsafat anu sami pikeun nyiptakeun no-code builders website, chatbots sareng parangkat desain grafis. Appy Pie ayeuna henteu ngagaduhan rencana pikeun ngaganggu industri IT kalayan pembina aplikasi no-code sareng tujuanana pikeun ngahijikeun sistem warisan pikeun mastikeun yén industri pangembangan aplikasi naék sacara koléktif.

Leres no-code tiasa rada jauh, tapi Appy Pie parantos ngararancang parangkat lunak anu tiasa ngurus sagala beban beurat anu kalibet dina pamekaran aplikasi, ngabantosan organisasi dimana-mana waé mupus backlogsna sareng nyiptakeun aplikasi anu sanggup kalayan usaha anu kirang. Ace sejati pikeun App Builder's sleeve nyaéta kanyataan yén éta ngagampangkeun pangropéa anu diperyogikeun pikeun aplikasi. Kalayan pembina aplikasi, apdet peryogi ngan ukur sababaraha klik saderhana anu ngamungkinkeun organisasi pikeun konsentrasi usahana dina ngabaru sareng ngahémat sumberdaya penting pikeun minuhan paménta industri anu ningkat.

Nyiptakeun aplikasi nganggo Appy Pie

Nyiptakeun aplikasi nganggo Appy Pie langkung gampil tibatan anu anjeun pikirkeun. Mangrupikeun prosés 3 léngkah anu saderhana.

  1. ngadaptar - Ngadaptarkeun sareng Appy Pie. Dina dasbor anjeun, handapeun tab desain, pilih témplat desain pikeun aplikasi anjeun. Appy Pie nyayogikeun ratusan témplat pikeun dipilih. Édit témplat anjeun sareng pilih warna, font sareng tata ruang. Unggah logo mérek anjeun.
  2. ngaluyukeun - Léngkah salajengna ngalibatkeun nambihan fitur pikeun aplikasi anjeun. Dina tab fitur, anjeun tiasa milarian fitur teras pencét dina fitur kanggo nambihan kana aplikasi anjeun. Anjeun tiasa ngaropea unggal fitur pikeun tujuan anjeun kalayan cara anu pangsaéna. Jutaan jinis aplikasi tiasa didamel kalayan kustomisasi anu sayogi dina dasbor pembina aplikasi.
  3. ujian - Sakali anjeun parantos netepkeun kana desain sareng fitur anjeun, kantun uji aplikasi anjeun dina alat sareng saatos anjeun wareg, terbitkeun dina App Store atanapi Play Store, atanapi duanana.

Éta anu kedah anjeun laksanakeun pikeun nyiptakeun aplikasi sareng Appy Pie. Pangwangunan aplikasi ngembang. Teu aya kode mangrupikeun tahapan épolusi salajengna anu salajengna. Appy Pie nyayogikeun kasempetan pikeun sadaya usaha maju tina kurva. Ngaronjatna nyoko kana kode sareng ngembangkeun gancang tina platform masihan masa depan anu cerah pikeun sadayana.

Gabung sareng revolusi no-code ayeuna! Ka sadayana anu damel di bumi, tetep aman!

Ngadaptarkeun Appy Pie

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.