Aprimo sareng ADAM: Manajemén Aset Digital pikeun Lalampahan Palanggan

Aprimo ADAM

Aprimo, platform operasi pamasaran, ngumumkeun ditambahan Adam Digital asset Manajemén software pikeun tawaran dumasar-awan na. Platform parantos diaku salaku pamimpin di Forrester Wave ™: Manajemén Aset Digital Pikeun Pangalaman Palanggan, Q3 2016, nyayogikeun hal-hal ieu:

  • Integrasi ékosistem mulus ngalangkungan kerangka kerjaan Aprimo - Merek tiasa kéngingkeun pisibilitas langkung saé sareng langkung lancar nyambung kana ékosistem pamasaran kalayan kauntungan tambahan tina kerangka kerja integrasi terbuka sareng fleksibel Aprimo dina awan.
  • Konvergénsi Manajemén Sumberdaya Pemasaran (MRM) sareng DAM - Ku ngagabungkeun Aprimo Digital Asset Management sareng kamampuan Produktivitas Aprimo Marketing anu unggulan katégori, para pemasar ayeuna gaduh aksés ka duanana solusi dumasar-awan, ngamungkinkeun manajemén aliran kerja anu teu aya tandinganna sareng kolaborasi.
  • Aksés langkung gancang pikeun pembaruan inovasi - Konsumén gaduh aksés kontinyu kana paningkatan platform pangénggalna kalayan fungsionalitas énggal ngaleupaskeun sacara otomatis sareng dina cadence tepat waktu.
  • Waktos gancang pikeun nilai tanpa gangguan pikeun bisnis - Pemasar tiasa tiasa ngajalankeun sareng Aprimo ngan ukur sababaraha minggu. Tambih Deui aranjeunna tiasa ningali manpaat investasi awan maranéhna langkung gancang kalayan metodologi aktivasina waktos-ka-nilai gancang Aprimo anu nyingkat waktos ka pasar - ti bulan ka minggu.
  • Kaamanan, reliabiliti, sareng kaukur tingkat dunya didukung ku Microsoft Azure - Infrastruktur awan Aprimo diwangun-ti saprak mimiti, nyayogikeun perlindungan, kinerja, sareng reliabilitas global 24/7 kelas paling saé kalayan kauntungan tambahan tina awan, didukung ku Microsoft Azure.

Analis Forrester Nick Barber ogé ngoméntaran kumaha pemasar bakal mendakan nilai tina akuisisi panganyarna tina ADIM Software ADAM dina tulisan na anu judulna Akuisisi Aprimo ngeunaan Parangkat Lunak ADAM Sinyal Konsolidasi Pasar, nyatakeun:

Mangpaat anu jelas tina ngahijina ieu nyaéta yén ayeuna para pemasar bakal ngagaduhan hiji solusi dina sakumna siklus hirup eusi.

Manajemén Asét Digital Aprimo

Ayeuna, sareng ngalih kana méga, kakuatan ADAM di DAM (Digital Asset Management) nikah sareng kauntungan awan, nawiskeun pamasar tingkat perusahaan, konfigurasi, sareng kinerja.

Kami dina umur pelanggan. Organisasi dinten ieu bersaing dina pangalaman pelanggan anu tiasa disayogikeun. Nanging, para pemasar kabanjiran di sagara eusi anu nyobian nganteurkeun pangalaman anu pas dina saluran anu leres. Patok luhur pikeun pemasar. Tapi ku Aprimo, aranjeunna ayeuna gaduh hiji solusi dumasar-awan pikeun ngatur sakabéh siklus hirup eusi, ditambah kamampuan pikeun mulus skala sareng lentur di dunya mimiti-digital ayeuna. John Stammen, CEO Aprimo

Ogé kalebet dina tawaran SaaS anu anyar nyaéta Manajemén Kandungan Produk Aprimo. Sapinuhnya terpadu sareng Aprimo DAM, Aprimo ngamungkinkeun organisasi global pikeun ngatur inpormasi produk sareng kontén pamasaranna dina hiji tempat pikeun ngagancangkeun peluncuran produk, ngalancarkeun nyiptakeun kontén, sareng nyusun pangalaman kontén anu didorong ku produk dina awan.

Manajemén Eusi Aprimo

Merek perusahaan anu ngalangkungan industri di bidang kasehatan, gaya hirup konsumen, sareng pencahayaan, kalebet organisasi sapertos Phillips, ASOS sareng Home Depot, parantos milih Manajemen Aset Digital Aprimo.

Langkung seueur inpormasi ngeunaan Aprimo Digital Asset Management

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.