Aprimo: Alat ekstrim pikeun Pemasaran Terpadu

aprimo

Taun ayeuna, urang ningali sababaraha kamajuan anu luar biasa dina panganteur pangguna pikeun pemasar. Taun kamari kuring pendak sareng tim kapamimpinan di Aprimo saatos nyarios sareng Haresh Gangwani, VP Stratégi Produk. Perusahaan nembé ngalihkeun gear sareng mimitian nawiskeun Parangkat Lunak salaku vérsi "Studio" Layanan.

Kuring ogé diwanohkeun sareng pendak sareng CEO Bill Godfrey kalayan panjang. Éta mangrupikeun paguneman anu luar biasa ngeunaan Révolusi Pemasaran ... sareng hanjakalna kuring damel padamelan anu cekap nalika kuring kedah miceun. 🙁 Kuring ogé parantos resep pendak sareng énggal CMO Lisa Arthur anu gaduh pangalaman 20 taun sareng parantos damel pikeun raksasa sapertos Oracle, Akamai sareng firma téknologi sanés.

Anu kuring leres-leres diremehkeun nyaéta perkakas anu luar biasa yén Aprimo parantos dikembangkeun sacara online sareng nempatkeun kana panangan klien aranjeunna. Sedengkeun pamimpin otomatisasi pamasaran sanésna teu ngarobih antarbeungeut pangguna na mangtaun-taun - sareng masih nganggo kombinasi hésé kontrol pangguna, skrip sareng API pikeun ngawangun prosés pamasaran anu canggih - Aprimo parantos nyayogikeun nasabahna pikeun indung sadaya pangalaman pangguna… saderhana, elegan, sareng fungsionalitas sered sareng teundeun maju.

Ieu conto mesin desain segmentasi aranjeunna. Parabot tiasa nyeret kana interface sareng gampang disesuaikan. Sistem bahkan nyayogikeun itungan langsung. Kampanye henteu ngan ukur dugi ka email, prosés pamisahan otomatis tiasa sacara otomatis kaluaran milis sacara langsung pikeun masihan kompleks, éksékusi kampanye multi-sedeng.
aprimo-segmentation.png

Pemasar tiasa ngawangun kampanye anu dipicu canggih ngalangkungan alat prosés gaya flowchart ogé:
aprimo-triggered-dialog.png

Sareng nalika Pemasar ngawaskeun pikeun mastikeun stratégi sadayana lancar, jalanna nyayogikeun almenak sareng pandangan Gantt tina sababaraha kampanye:
aprimo-calendar-gantt.png

Tina situs Aprimo:

Terpadu Aprimo, dina paménta software pamasaran ngamungkinkeun B2C sareng B2B marketer pikeun hasil napigasi peran pamasaran anu parobih ku cara ngendalikeun anggaran sareng nyéépkeun, ngaleungitkeun silo internal sareng aliran kerja anu streamline sareng ngaéksekusi kampanye multi-kanal anu inovatif pikeun ngajalankeun ROI anu tiasa diukur. Platform kami tiasa dikustomisasi pikeun kabutuhan khusus organisasi anjeun sareng modul pikeun Perencanaan Acara, Manajemén Sumberdaya Pamasaran MRM, Manajemén Aset Digital DAM, Manajemén Pemasaran Perusahaan EMM, Rencana Pemasaran, Perencanaan Kampanye sareng Strategi, manajemén mérek, Manajemén Média Sosial, sareng seueur deui.

nganjang AprimoSitus kanggo inpormasi tambihan. Aprimo ogé nyebarkeun sababaraha anu luar biasa blog dina pamasaran diukur.

One comment

  1. 1

    Hai Douglas tulisan anu saé dina topik Pemasaran terpadu.
    Otomatisasi maénkeun peran penting dina abad 21. Kaseueuran tol manajemen sareng percepatan penjualan mangrupikeun conto anu khas pikeun ieu. Pamasaran terpadu anu dicampur sareng otomatis ngabantosan dina ngaidentipikasi kalakuan pangguna sareng réspon anu langkung gancang kana tingkat konvérsi augment.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.