Aprimo: Pidéo Tech Marketing

video aprimo

Kami bungah pisan pikeun ngaluncurkeun inisiatif anyar barengan Newsletter Téhnologi Pemasaran sareng Panyiaran Radio Téhnologi Marketing… Urang ogé ngaluncurkeun séri Pidéo Téhnologi Pamasaran!

Hosted jeung dihasilkeun ku 12 Bébas Média, séri ieu bakal ngenalkeun anjeun kana perusahaan téknologi pamasaran ngarah sareng jalma anu balik produk sareng jasa! Anu mimiti dina séri urang nyaéta Aprimo, perusahaan otomatisasi pamasaran sareng parabot canggih pisan pikeun pemasar.

Di dieu di Indianapolis, kami ngagaduhan sababaraha perusahaan anu parantos ngabaris pikeun pidéo. Tong hariwang, kitu! Upami perusahaan téknologi pamasaran anjeun sanés di Indiana pusat, kami bakal nampi pidéo ti anjeun sareng 12 Bébas Media bakal nyampur pidéo nyalira. Émut, tangtosna, daptar antosan parantos lami sareng aya sababaraha biaya pikeun ngalakukeun pidéo na.

Hubungi kami upami anjeun hoyong ka payun! Hatur nuhun khusus pikeun Rocky sareng Zach ti 12 Bébas Média pikeun padamelan anu saé sapertos kitu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.