Naha Pengusaha Dilahirkeun?

pengusaha

Jack Dorsey, pangadeg Twitter, ngabahas wirausaha. Kuring resep réspon anu jujur ​​na - anjeunna leres-leres resep mendakan sareng méréskeun masalah, tapi diajar sésana sipat anu dipikabutuh pikeun pengusaha ku kamekaran usahana.

Kuring gaduh sakedik béda dina wirausaha. Kuring jujur ​​mikir yén sadaya jelema lahir sareng bakat wirausaha, tapi seueur kolot urang, guru, bos, babaturan sareng pamaréntah bahkan urang condong naksir wirausaha. Sieun mangrupikeun hiji-hijina musuh pikeun wirausaha ... sareng sieun mangrupikeun hal anu urang dididik sareng kakeunaan sapanjang kahirupan urang.

Sieun sababna penerbit ngaluarkeun buku-buku formula (sareng jalma resep Seth Godin anu memberontak). Sieun naha unggal pilem sanés anu dipedalkeun mangrupikeun pangémutan pilem anu saé anu hadé. Sieun kunaon acara réalitas murah sareng pikareueuseun parantos nyusup saluran udara televisi urang. Sieun naha seueur jalma damel dina padamelan anu parah aranjeunna bagja ... aranjeunna yakin yén kasuksésan nyaéta ngabeda-beda sareng kagagalan mangrupikeun norma. Sanés. Taroskeun ka jalma anu gaduh usahana sorangan sareng anjeun bakal mendakan seuseueurna ngarepkeun yén éta parantos gancang dilakukeun sareng seueur di antara aranjeunna moal mundur.

Sieun matak ngalemahkeun - komo ka pengusaha. Kuring terang sababaraha babaturan anu ngagaduhan imajinasi anu luar biasa, tapi kasieunan nyegah aranjeunna sadar kana kasuksésanna. Naon anu ngahambat anjeun?

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.