Naha Formulir Timah Maot?

Jinis eusi interaktif

Jawaban pondok? Yap.

Sahenteuna dina pengertian tradisional, sareng ku "tradisional" urang hartosna nungtut inpormasi pengunjung sateuacan anjeun nyayogikeun nilai, atanapi nganggo basi, eusi statis salaku insentif.

Hayu urang nyokong truk éta pikeun sababaraha latar tukang:

Dina padamelan kami ngabantosan klien ningkatkeun konvérsi online na, kami parantos perhatosan penting turunna pengunjung anu lengkep dina ngeusian bentuk kalungguhan tradisional. Aya alesan anu saé pikeun éta.

Paripolah anu ngagaleuh robih, kalolobaanana kusabab téknologi, inpormasi sareng konektipitas anu sayogi pikeun aranjeunna tetep mekar sareng ngarobih tingkah paripolahna.

Salaku hasilna, pembeli anjeun parantos langkung ageung langkung terang, kauninga, nungtut, sareng lieur. Sacara sadayana, aranjeunna leres-leres henteu kasohor ku eusi statis anu sering kantun tanda dina nyabit kabutuhan, minat, atanapi dimana ayana dina perjalanan mésér.

Eusi gerbang anu parantos dianggo saé pisan (urang ningali anjeun, kertas bodas sareng ebook) ayeuna insentif anu pikareueuseun pikeun kéngingkeun inpo kontak batur.

lamun pikirkeun halaman wéb anjeun salaku jualan digital rep (sapertos anu anjeun kedahkeun), eusi statis anu diaburkeun ku bentuk timbel mirip sareng wakil penjualan anu ngawartosan, sapertos catetan anu rusak, sareng nganteurkeun nada anu sami-sami sareng prospek anu ngalangkungan jalanna. Kontras éta sareng wakil penjualan anu naroskeun, ngupingkeun, sareng nganteurkeun waleran anu ngabantuan. Batur anu émut sanés salaku salesman anu ngadesek, tapi salaku panaséhat anu dipercaya sareng percakapan anu saé. Éta anu tiasa ditepikeun ku eusi interaktif.

Naha interaktif leres tiasa dianggo?

Pertimbangkeun hasil ieu:

  • Eusi interaktif ngahasilkeun 94% langkung konvérsi sumber
  • Eusi interaktif ngahasilkeun 300% panganteur konsumén anu langkung luhur sumber
  • Eusi interaktif ngahasilkeun 60% ingetan luhur inpormasi. sumber
  • Eusi interaktif ngahasilkeun 500% langkung seueur data anu dikumpulkeun. sumber

Dua alesan urang hoyong setrés:

  1. Inpormasi anu disaluyukeun pikeun kapentingan kuring sareng dimana kuring dina prosés mésér bakal teras-terasan statis, eusi "tangkap-kabeh" didamel pikeun nyenangkeun sadayana, dimana-mana. (Urang sadayana terang kumaha nyobaan mangga sadayana tiasa hasil. Henteu.)
  2. Ahli saraf ahli bejaan ka kami "otak réptil"(Landihan pikeun bagian otak nyetir kabiasaan teu sadar sareng ucap akhir dina kaputusan) kacida pisuil, sareng kontén anu teu ngagaduhan rangsangan visual jauh kirang épéktasi.

Sakedik anekdot pikeun ngadukung titik terakhir ieu: Kami pernah ngalaman klien nguji infographic ngalawan kertas bodas, masing-masing linggih di tukangeun bentuk timbel. Kertas bodas ngagaduhan konversi nol, sedengkeun infografis ngala 100% kiriman. Hoyong otak réptil éta nyandak tindakan? Jantenkeun kontén anjeun sacara visual pikaresepeun, pikeun Pete.

Kasus pikeun némbakeun jalur konvérsi anu teu lami sanés pikeun maéhan bentuk sadayana, tapi pikeun nudge konsumén arah pangalaman interaktif anu ngawangun kapercayaan sareng nganteurkeun niléy sateuacan anjeun nyungkeun komitmen anu langkung ageung sapertos ngabagi inpormasi kontakna. (Samalah sapertos anjeun kalakuanana dina kencan upami anjeun ngarepkeun kencan kadua.)

Naon jinis eusi interaktif anu tiasa ngalakukeun éta?

Conto tina eusi interaktif di antarana:

  • Jadwal Penjadwal - Undang prospek pikeun uji coba-pitur fitur atanapi kauntungan ku netepkeun janji
  • Assessments - Zum kana kabutuhan pribadi, sareng kirimkeun saran anu mangpaat
  • Kalkulator - Bantosan pembeli ngukur nilai
  • ngobrol - 1: 1, bantosan real-time sapertos palanggan ngaevaluasi pameseran
  • Jalur / Promos Adat - Alat khusus, rekomendasi atanapi promo dumasar kana preferensi pembeli, riwayat, atanapi pameseran tara
  • Cek Instan - Cabut ngagaleuh halangan ku netelakeun naha éta tiasa mésér ayeuna
  • instan Win - Ngagabungkeun insentif sareng panasaran
  • Infographic Interaktif - Infografis sareng unsur interaktif sapertos gerak sareng elemen paménta sapertos panél info atanapi pidéo
  • Mayar ku tweet / bagi sosial - Pahala pengunjung kalayan aksés nalika aranjeunna ngabagi eusi anjeun sareng jaringan média sosialna
  • kuis - Hayu pengunjung nguji sareng ningalikeun élmuna
  • Carita Mikropon - Mikrosit online anu nganjang kana halaman sareng pidéo kana konvérsi
  • trivia - Nyugemakeun panasaran sareng nunjukkeun aranjeunna kumaha aranjeunna terang
  • video - Tembongkeun vs. bejakeun

Nalika ngarencanakeun eusi interaktif anjeun, éta mangpaat pikeun tetep diémutan supir psikologis yén aksi nganjang suluh sareng konsumsi kontén. Dihandap ieu kami daptar sababaraha, diinjeum ti babaturan urang di Bentuk lead parantos maot:

  • kahayangweruhan
  • Cinta diri
  • pangaweruh
  • kakuatan
  • saing
  • ganjaran

Masih kabur kana naon ieu sigana dina aksi? Ieu a Pituduh gunana, anu anjeun tiasa "mayar ku tweet" janten anjeun raos tina jalur lead-gen interaktif.

Pariksa Pitunjuk Interaktivitas

Sateuacan urang pipisahan, kuring hoyong ngaku sareng masihan virtual tinggi-lima ka klien kami na mitra eusi interaktif—Muhammad Yasin sareng Felicia Savage di PERQ. Timna parantos ngembangkeun parangkat lunak kontén interaktif anu hadé pikeun ngajantenkeun halaman wéb anjeun janten salesperson digital, anu anjeun kedahkeun parios sareng démo, stat.

Nyuhungkeun Demo Parangkat Lunak Eusi Interaktif

Naon jinis kontén interaktif, upami aya, anu anjeun parantos ngalaman? Naon pikiran anjeun dugi ka ayeuna? Bagikeun di handap sareng hayu urang silih bantosan.
panyingkepan: PERQ mangrupakeun klién ti kami agen.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.