Naha Anjeun Modal dina Barang Promosi?

dknewmedia usb drive

Akhir minggu kamari kuring diondang ku tim di Strategi Loka janten dina aranjeunna Tepi acara radio Wéb sareng nyarios sareng sababaraha mahasiswa Komunikasi Média Anyar anu turun ti IU Kokomo kanggo nyarios sareng kami. Éta mangrupikeun kajadian anu saé sareng para siswa sumanget sareng naroskeun seueur patarosan - henteu ngan ukur ngeunaan média anyar tapi ngeunaan bisnis sacara gembleng. Éta pikaresepeun pisan ningali kumaha aranjeunna parantos gairah.

Nalika kuring angkat ka acara ieu, kuring sok nyobian nyandak sababaraha jinis barang promosi. Kali ieu kuring nyandak sababaraha drive USB 4Gb éta DK New Media parantos didamel ku ePromos.

Drive USB promosi mangrupikeun hit instan sareng saatos sababaraha murid ningali aranjeunna, kuring ngagaduhan seueur murid anu ngurilingan kuring. Jalma-jalma resep kana barang-barang promosi… khususna nalika éta mangpaat. Sapertos pamasaran naon waé, aya artos anu saé diséépkeun sareng artos anu goréng méakkeun, sanaos. USB drive henteu mahal, utamina nalika 4Gb :). Nanging, ku nyayogikeun barang promosi anu berharga, éta nyayogikeun rasa anu kualitas sareng bédana anu urang hoyong jalma gaul sareng perusahaan urang.

Entong nyimpang kana barang promosi. Éta panginten mangrupikeun sinyal pikeun prospek anjeun yén anjeun mangrupikeun jinis vendor anu bakal kasumpingan ku aranjeunna!

Ngeunaan ePromos: Abdi parantos mesen deui ti ePromos sababaraha kali ayeuna sareng leres-leres ngahargaan jasa sareng tawaran aranjeunna. Drivena dicitak kalayan saé, ditingalkeun dina waktosna sareng rangkepna saé, sareng aranjeunna ngagaduhan diskon diskon massal anu kuat pisan. Hal sanés anu kuring ngaapresiasi ku ePromos nyaéta aranjeunna ngirim email "Waktos pikeun Ngatur Ulang" email sakitar sabulan saatos anjeun mesen barang kalayan diskon pikeun pesen deui. Éta panginget anu hadé pikeun parios suplai barang promosi anjeun sareng mesen deui nalika diperyogikeun!

One comment

  1. 1

    Kado anu disponsoran bakal ngawangun dunya anu bénten-bénten kanggo dijual salaku palanggan tetep kanggo waktos anu langkung ti anjeun tibatan miceun aranjeunna atanapi henteu maliré sapertos iklan alternatip.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.