Naha anjeun damel sareng Organisasi Filantropi?

kahadean

Dinten ayeuna kuring ngagabung sareng panitia amal perusahaan kuring, ExactIMPACT. Kuring henteu ngagaduhan kasempetan atanapi sumberdaya pikeun masihan deui jadi kuring mutuskeun yén kuring kedah ngalakukeun padamelan amal di tempat anu kuring paling sering waktoskeun! Thanksgiving ieu katingalina lumayan surem pikeun badan amal anu ngawaskeun seueur masarakat urang anu teu tiasa ngurus diri. Éta pernyataan anu cukup sedih kusabab kakuatan ékonomi urang. Hiji statistik anu kedah diémutan nyaéta nalika jalma ngukur pangangguran, aranjeunna leres-leres ngan ukur ngitung jalma anu ngagunakeun dana pangangguran. Aya seueur deui jalma anu nganggur sareng milari padamelan anu henteu kéngingkeunana.

PerusahaanDina ledakan ékonomi naon waé, éta perusahaan anu leres-leres mekar. Upami anjeun henteu kagungan kasempetan kanggo nonton éta, kuring nyarankeun Perusahaan. Pilemna narik sababaraha senar 'lefty', tapi kuring resep pisan kana pilem umum… nyaéta 'korporasi' teu ngagaduhan tugas sanés kajabi milarian kauntungan. Éta hiji-hijina kawajiban anu kagungan saham pikeun anu gaduh saham.

Hasilna, seueur perusahaan henteu kéngingkeun partisipasi dina amal sareng kalakuan filantropi sanés. Éta leres-leres musibah. Tapi seueur perusahaan DO, sareng anjeun henteu sering ngadangu perkawis éta. Scott Dorsey, CEO TargetTarget, nyarios dinten ayeuna ngeunaan Salesforce sareng naon kakuatan philanthropic anu nyetir aranjeunna. Abdi henteu pernah terang! Kuring mendakan tulisan anu anyar anu nyarios ka éta:

Benioff mastikeun yén perusahaan ngadopsi modél nyumbangkeun 1% tina ekuitas, 1% tina kauntungan sareng 1% waktos padamelan ti mimiti. Salesforce.comâ? 'S IPO dina usum panas 2004 instan ngarobah éta 1% tina ekuitas kana basa aset $ 12 juta, ngajantenkeun yayasan janten organisasi anu penting sapeuting. Tapi sumbangan waktos staf mangrupikeun aspek anu paling penting tina susunan dina pandangan Benioff kusabab éta mastikeun yén sadaya perusahaan ilubiung dina program filantropi, mangaruhan pisan budaya perusahaan.

Témbal nangtang panitia urang pikeun ngatur usaha filantropis urang janten sami kaukur sakumaha Salesforce. Éta tangtangan anu saé pisan! Dianggo sapertos kitu lumayan nyugemakeun. Abdi resep janten bagian tina panitia sareng bagian perusahaan. Upami anjeun percanten perusahaan kedah ngalakukeun langkung seueur, panginten anjeun kedah ngamimitian naros ka vendor anjeun kumaha cara aranjeunna masihan ka masarakat. Upami aya langkung seueur tekanan pikeun perusahaan pikeun ngalakukeun langkung, aranjeunna moal kéngingkeun kasuksésan anu aranjeunna pikahoyong tanpa berehan. Salah sahiji organisasi anu kami pilari pikeun ngabantosan nyaéta Misi Wheeler:

Statistik Misi Wheeler, Indianapolis:

  • Aya saloba 15,000 jalma anu teu gaduh bumi di kota urang unggal taun
  • Total panginepan anu disayogikeun: 5,960
  • Total jumlah tuangeun anu disajikeun: 19,133
  • Total jumlah tas Grosir anu didistribusikeun: 434
  • 68 lalaki parantos aya dina program "Kabutuhan Khusus" kami: éta langkung ti heula sateuacanna dina program éta

Dina catetan anu sami, Misi Wheeler didieu di kota peryogi pisan bantosan anjeun taun ayeuna. Upami anjeun tiasa, leupaskeun sababaraha tuangeun: Turki, Homemade Macaroni sareng Opak, Stuffing, Green Beans, Green Salad, Fresh Cranberry Sauce, Dinner Rolls, Apple Cider, Cake and Pies. Anjeun ogé tiasa nyumbang online! Wheeler ogé milari 100 sukarelawan pikeun ngabantosan Drumstick Dash, penggalangan dana pangageungna taun éta.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.