Argyle Sosial: Lacak Konversi sareng Média Sosial

gambaran leutik

Pikeun rada lami, sobat sareng batur sapagawean Jason Niagara parantos pasangan sareng ngaguar kamampuan tina Argyle Sosial. Jay Baér nyaéta kipas ogé. Kami parantos ngagunakeun sababaraha jinis pakakas sareng bahkan anu nganggo whitelabél pikeun alat kami agénsi média sosial gawe. Éta mangrupikeun platform anu saé tapi harga éta kacangan.

Jason ngenalkeun jalma hébat di Argyle sareng aranjeunna nunjukkeun platform éta ka kami. Kuring rada kagét. Henteu ngan ukur real-time sareng dasbor anu mantap pikeun penerbitan sosial, papacangan customer, sarta analytics sosial… Turunna rahang sumping nalika tim nunjukkeun kamampuan pikeun ngalacak konvérsi sareng sistem. Ieu shot tina sakabéh ngalaporkeun kalayan konversi sareng jumlah dolar (netepkeun jumlah dolar opsional).

dasbor sosial argyle s

Nyayogikeun ngalaporkeun lengkep konvérsi kampanye ku sumber média sosial:

ngalaporkeun sosial argyle s

Sareng fitur anu saé pisan tina nyukcruk konvérsi sareng pangaruh ku akun:

argyle pamaké sosial s

Argyle ngahijikeun sareng Google Analytics, sacara otomatis méré tag tautan anjeun nganggo parameter GA sahingga anjeun tiasa ngawas kampanyeu di Google ogé. Ieu penting, kumargi seueur patalimarga sosial kabagi kana patalimarga 'langsung' nalika anjeun ningali sumber patalimarga di Analytics anjeun. Kuring parantos nyerat kumaha analisis patalimarga sosial mangrupikeun komponén leungit tina analitik di jéntré.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.