Arrr! Talk Internasional Saperti Poé Bajak Laut bakal datang

bajagNalika brainiacs anu mimiti ngawangun Internét atos damel, kuring yakin yén aranjeunna henteu pernah énggal yén éta tiasa dimangpaatkeun sacara épéktip pikeun nyebarkeun warta pikeun acara sapertos kieu.

19 Séptémber nyaéta Obrolan Saperti Poé Bajak Laut.

Teu percanten ka abdi? Anjeun tiasa nganjang ka situs… Kalayan seueur inpormasi ngeunaan Ngawangkong Sapertos Bajak Laut:

Yeuh? 'Teu kedah grog atanapi pertumpahan getih atanapi ngalakukeun felonies gaduh waktos hébat â ?? ngan tingali dimana imajinasi endah anjeun bakal nyandak ye!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.