Arrrgh Microsoft Office VBA & XML!

Depositphotos 41937889 s

Kuring nuju maén-muter sareng Microsoft Office dinten ayeuna sareng nyatana nyiptakeun formulir anu bakal dikirim ka API terus bawa deui réspon XML. Kusabab Office 2003 terintegrasi XML, kuring teras ningali kumaha kuring tiasa gampang parse XML anu dipulangkeun pikeun nyimpen kana méja atanapi recordset samentawis….

Aarrrrgh!

Ieu nalika kuring mendakan yén Microsof Office 2003 sapinuhna kalebetkeun sareng XML (atanapi MSXML) ngalangkungan éta GUI (Graphical User Interface) tapi Sanés ngalangkungan mesin VBA (Visual Basic for Applications). Éta ngandung hartos yén, sanaos kuring tiasa kéngingkeun réspon XML, kuring kedah nganggo kode pikeun ngébréhkeun XML sareng damel sareng éta.

Tebak kuring nyaéta masalah éta VBA leres-leres henteu robih ti Visual Basic 6.

CATETAN KA MICROSOFT: Perbarui Interface Programming anjeun nalika anjeun ngaleupaskeun matématika dina Interface Pamaké Grafis anjeun! Geeez.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.