Pidéo: Seni Visualisasi Data

Nalika urang damel sareng data sareng kumpulan data ageung sareng konsumén, kami mendakan yén data janten bahaya pisan nalika disalahartikeun atanapi disalahartikeun. Pemasar sakapeung ngamangpaatkeun ieu pikeun pulas interpretasi pikeun kauntungan klien. Ieu hanjakal sabab tiasa nyababkeun sono ekspektasi. Ningali data tiasa nipu, tapi data visualisasi tiasa nyarios pisan.

When we're working with infographics, the order of the visualization needs to be from a broad story down to finite information that supports the story. The design is what brings the story and the data together to communicate the message effectively. We often start research and design at the same time so that we don't let the data overwhelm or distort the overall story. I believe too many infographic designs start with tons of data and just vomit it out in a pretty design. Stats are great, but the story is much more important than the stats!

Ieu pondok anu saé tina PBS dina visualisasi data:

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.