Seni sareng Élmu ngeunaan Eusi Pamasaran

élmu seni pamasaran kontén

Sedengkeun seuseueurna naon anu urang nyerat pikeun perusahaan panginten potongan kapamimpinan, ngawalon patarosan anu sering ditaroskeun, sareng carita palanggan - hiji jinis kontén menonjol. Naha éta tulisan blog, infographic, whitepaper atanapi bahkan pidéo, eusi anu hadé ngalaksanakeun carita anu dijelaskeun atanapi diilustrasikeun saé, sareng didukung ku panilitian. Infographic ieu ti Kapost leres-leres ngahijikeun naon anu paling saé sareng éta conto anu saé… gabungan tina seni tur elmu.

Dua dunya tina sains sareng seni sering dipandang bénten. Tapi eusi pamasaran anu pangsaéna ngasupkeun duanana kana hiji operasi eusi. Aranjeunna ngungkit pelajaran tina data pikeun ngembangkeun eusi anu ngarobah, bari ngadorong saluareun status quo kalayan format sareng saluran anyar. Ieu infographic nalungtik kakuatan eusi anu ngahijikeun kénca sareng sisi katuhu otak, artistik sareng analitis.

Prosés kami pikeun ngahasilkeun kontén klien kami nuturkeun prosés ieu ogé. Kami ngalakukeun panilitian sareng desain sajajar, teras carioskeun carita di parapatan duanana. Panilitian anu saé nyayogikeun susukan anu ngabantosan hiji jalma pikeun percanten kana inpormasi anu aranjeunna mendakan sareng carita anu hébat ngabantosan aranjeunna pikeun sacara émosional kalibet dina konténna. Ieu hébat!

seni-élmu-eusi-pamasaran

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.