Kecerdasan Ponggawa (AI) Sareng Revolusi Pamasaran Digital

Kecerdasan Ponggawa (AI) sareng Pamasaran Digital

Pamasaran digital mangrupikeun inti tina unggal bisnis ecommerce. Éta biasa nyayogikeun penjualan, ningkatkeun kasadaran merek, sareng ngahontal palanggan anyar. 

Nanging, pasar dinten ayeuna jenuh, sareng usaha e-commerce kedah kerja keras pikeun ngéléhkeun persaingan. Henteu ngan éta-aranjeunna ogé kedah ngalacak tren téknologi pangénggalna sareng nerapkeun téknik pamasaran saluyu. 

Salah sahiji inovasi téknologi pang anyarna anu tiasa merevolusikeun pamasaran digital nyaéta kacerdasan buatan (AI). Hayu urang tingali kumaha.  

Masalah Penting Sareng Saluran Pemasaran Ayeuna 

Dina waktos ayeuna, pamasaran digital sigana rada lugas. Usaha e-commerce tiasa nyéwa pamasar atanapi nyiptakeun tim anu bakal ngatur jaringan sosial, nanganan iklan mayar, nyéwa influencer, sareng ngurus promos anu sanés. Masih, sababaraha masalah kritis timbul yén toko ecommerce gaduh masalah sareng. 

  • Usaha Miss Customer-Centric Approach - Janten berorientasi pelanggan kedah janten tujuan unggal bisnis. Masih, seueur pamilik usaha ngalirkeun ideu ieu sareng tetep fokus ka diri, ROI, sareng produkna. Hasilna, personalisasi pelanggan tetep samar, sareng perusahaan sering mutuskeun nungkulanana engké. Hanjakalna, ieu kasalahan ageung. Di dunya ayeuna, palanggan terang seueur anu pantes sareng henteu resep diperlakukeun salaku bank piggy. Tanpa pendekatan customer-centric, bisnis sono dina nyiptakeun basis pelanggan satia sareng kéngingkeun ujung kalapa tina saingan.
  • Aya Masalah sareng Data Ageung - Pamilik toko Ecommerce terang kumaha pentingna ngumpulkeun data ngeunaan konsumén dina hal kampanye pamasaran suksés. Ngumpulkeun data palanggan ogé ningkatkeun pangalaman palanggan sareng kedah, ningkatkeun pendapatan. Hanjakalna, usaha sering disanghareupan tantangan analisis data ageung. Hal ieu ngajantenkeun aranjeunna sono kana inpormasi penting anu salajengna tiasa ngabantosan aranjeunna pikeun ngatur pamasaran paripolah.

Dina kecap konsultan Amérika sareng panulis Geoffrey Moore:

Tanpa data ageung, perusahaan buta sareng pireu, ngumbara kaluar kana wéb sapertos kijang dina jalan tol.

Geoffrey Moore, Pamasaran sareng Ngajual Produk Gangguan ka Palanggan Utama

  • Masalah Ngadamel Eusi Nyata - Kanyataanna tetep aya teu pamasaran digital tanpa kontén. Eusi penting pisan pikeun ningkatkeun kasadaran mérek, naekeun peringkat, sareng ngahasilkeun minat. Eusi anu paling sering dianggo dina pamasaran digital kalebet tulisan blog, tulisan, apdet sosial, tweet, video, presentasi, sareng ebook. Masih, kadang usaha henteu terang kontén mana anu tiasa nyayogikeun paling mangpaat. Aranjeunna bajoang sareng nganalisis réaksi target audién 'kana naon anu aranjeunna bagikeun sareng tiasa nyobian nutupan sadayana dina hiji waktos sanés tetep fokus kana naon anu paling saé. 
  • Iklan Anu Dibayar Henteu Salawasna Langsung - Sababaraha pamilik toko ecommerce sering percanten yén kusabab aranjeunna parantos ngagaduhan toko, jalma bakal sumping, tapi biasana ngalangkungan iklan mayar. Kusabab kitu, aranjeunna mikir yén iklan mayar mangrupikeun cara anu aman pikeun narik pelanggan gancang. Nanging, para pemasar kedah teras-terasan mikiran cara-cara énggal pikeun ngaoptimalkeun iklan upami aranjeunna hoyong ngalakukeun ieu hasil. Aspék sanés anu kedah diperhatoskeun nyaéta halaman badarat. Kanggo hasil pamasaran anu pangsaéna, halaman badarat kedah diformat leres sareng tiasa dianggo dina sadaya alat. Masih, seueur usaha mutuskeun pikeun nganggo halaman halaman na salaku halaman badarat, tapi éta sanés jalan kaluar anu pangsaéna. 
  • Optimisasi Email Goréng - Salah sahiji cara anu paling saé pikeun promosi produk kalebet pamasaran email. Kalayan éta, usaha ecommerce tiasa sacara langsung ngadeukeutan palanggan sareng gaduh tingkat konvérsi anu langkung luhur. Surélék ogé ningkatkeun hubungan sareng lead sareng tiasa dianggo pikeun konsumén anu bakal datang, ayeuna, sareng anu kapengker. 

Hanjakalna, rata-rata laju mukaan email sakapeung murah pisan. Janten tingkat rata-rata pembukaan ritel ngan ukur sakitar 13%. Sami-sami sareng tarif klik-ténggal. Rata-rata CTR email di sadaya industri nyaéta 2.65%, anu sacara drastis mangaruhan penjualan. 

StartupBonsai, Statistik Marketing Email

  • Laku Pangsaéna Kalayan Solusi AI - Kabeneran, téknologi ayeuna tiasa dianggo dina pamasaran digital pikeun milah ampir sadaya masalah anu dicarioskeun di luhur. AI sareng pembelajaran mesin tiasa dianggo dina sababaraha cara pikeun ningkatkeun personalisasi, optimalisasi, sareng kreasi kontén. Kieu carana. 
  • AI pikeun Personalisasi Langkung Hadé - Éta bisnis ecommerce anu ngalacak tren pangpayunna terang yén AI tiasa dianggo pikeun ningkatkeun personalisasi pas palanggan aya dina halaman. Henteu sadaya pangguna sami, sareng sareng AI, mérek tiasa ngalakukeun ieu: 
    • Tembongkeun eusi anu dipersonalisasi pikeun alat-alat
    • Nawiskeun produk atanapi jasa dumasar lokasi 
    • Nyayogikeun saran dumasar kana pamilarian sareng kecap konci sateuacanna
    • Ngarobih eusi halaman wéb dumasar kana anu datang 
    • Anggo AI pikeun analisa séntimén 

Conto anu paling saé pikeun personalisasi ecommerce nyaéta Amazon Pribadi, Anu ngamungkinkeun pamekar pikeun nyiptakeun aplikasi nganggo téknologi mesin diajar sapertos Amazon. 

  • Pakakas anu Kuat pikeun Analisis Data Ageung - Dina raraga nyiptakeun strategi customer-centric, usaha kedah damel dina ngumpulkeun, nganalisis, sareng nyaring inpormasi pelanggan anu sah. Kalayan AI, kumpulan data sareng analisis tiasa langkung lugas. Salaku conto, alat AI anu leres tiasa nangtoskeun naon jinis produk anu paling dibeli, halaman naon anu paling sering ditingali, sareng anu sami. AI tiasa ngalacak sakabéh perjalanan palanggan sareng nawiskeun solusi anu saé pikeun ningkatkeun penjualan. Salaku conto, ku Google Analytics, para pemasar tiasa ningali paripolah palanggan dina halaman wéb. 
  • Platform AI Online pikeun Nyiptakeun Eusi - AI tiasa méréskeun dua masalah anu paling umum kalayan eusi — ngebutkeun nyiptakeun eusi sareng nganalisis réaksi pelanggan kana konténna. Nalika ngeunaan nyiptakeun kontén, aya sababaraha alat AI anu sayogi online pikeun ngabantosan para pemasar supados ngagaduhan gambar mérek pikeun tulisan sosial, judul berita pikeun tulisan, atanapi bahkan nyerat tulisan blog atanapi ngadamel pidéo promosi. Di sisi anu sanésna, parangkat lunak AI-Powered tiasa ngabantosan para pemasar nganalisis langkung ti ngan ukur demografi. Éta tiasa ngawas kabiasaan palanggan sareng papacangan média sosial. Sababaraha conto kaasup Sprout Sosial, Cortex, Linkfluence Radarly, jeung sajabana. 
  • AI Tiasa Sederhana Promosi Online - Dina waktos ayeuna, Facebook sareng seueur platform sanésna nyayogikeun pakakas AI pikeun ngabantosan para pamasar ngatur iklanna kalayan gampang. Éta hartosna iklan moal musnah. Di hiji sisi, para pemasar gaduh aksés kana sagala jinis inpormasi anu ngajantenkeun pangoptimalan iklan langkung gampang. Di sisi anu sanésna, Facebook ngagunakeun AI pikeun nganteurkeun iklan éta pas ka pemirsa target. Salaku tambahan, halaman badarat ngagaduhan peran penting salain ti iklan. Mendesain halaman badarat anu pangsaéna tiasa ngabédakeun pisan. AI tiasa ngabantosan dua komponén penting tina halaman badarat anu luar biasa—personalisasi sareng desain
  • AI pikeun Optimasi Email - Kusabab pamasaran email penting pisan pikeun bisnis online, AI tiasa ningkatkeun kumaha email didamel. Naon deui, AI tiasa dianggo pikeun ngirim email anu kualitas sareng ningkatkeun pendapatan bari hemat biaya. Dina waktos ayeuna, alat anu dikawasa AI tiasa: 
    • Tulis garis judul email
    • Kirim email anu dipersonalisasi
    • Ningkatkeun kampanye email 
    • ngaoptimalkeun email ngirim kali
    • Ngatur daptar email 
    • Ngajadikeun otomatis buletin

Optimisasi ieu tiasa ningkatkeun tingkat pambukaan sareng klik-liwat sareng nyababkeun langkung seueur penjualan. Salaku tambahan, chatbots AI tiasa dianggo dina aplikasi olahtalatah, ngalengkepan kampanye email, sareng nganteurkeun pangalaman pribadi anu pamungkas.

Pamasaran digital mangrupikeun bagian anu penting dina kasuksésan unggal bisnis. Leungit, toko ecommerce gaduh seueur persaingan pikeun ngéléhkeun, sareng dina jalur éta, para pemasar tiasa nyanghareupan sababaraha tantangan. Salaku conto, nyiptakeun kontén tiasa janten nyapekeun, sareng kaayaan data ageung sigana moal mungkin. 

Kabeneran, dinten ayeuna, seueur alat anu dikawasa AI di ditu ngabantosan para pemasar ngaoptimalkeun kampanye sareng usaha na ngahasilkeun pendapatan. Tina email anu ningkat janten promosi online saderhana, AI ngagaduhan kakuatan pikeun ngarobih kumaha pamasaran digital dilakukeun. Hal anu pangsaéna ngeunaan éta — éta ngan ukur sababaraha klik. 

panyingkepan: Martech Zone ngagaduhan tautan afiliasi Amazon dina tulisan ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.