Nalika Kuring Tweet dina Twitter sareng Snitter ...

salaku I tweet on Twitter jeung Snitter, Kuring nyobian Duaan. Duaan jeung Snitter langkung gampil sabab Snitter ti Snook hadir kalawan Ngoréjat.

Naon éta?

Naon lingo anyar ieu? Kadieu teu nanaon ... bari deui kuring ngagabung Twitter. Twitter dasarna mangrupikeun ruang obrolan universal dimana saha waé tiasa nyarios sareng saha waé (aya sababaraha fitur privasi). Nalika anjeun masangkeun koméntar atanapi réspon dina Twitter, éta katelah Tweet. Pikaseurieun? Leres pisan. Runtah waktos? Sugan. Kecanduan? Leres.

Sababaraha jalma anu nyebut éta mikro-blogging; Nanging, kuring sacara pribadi ningali éta langkung tina diskusi atanapi forum kabuka tibatan blog kumargi éta langkung interaktif antara microblogger sareng pemirsa. Blog mangrupikeun topik anu blogger tiasa muka diskusi sareng tulisan anu lengkep anu ngagaduhan otoritas ... Twitter henteu ngijinkeun rohangan pikeun otoritas, éta ngan ukur muka paguneman.

Langkung seueur ngeunaan Twitter

Twitter ngamungkinkeun anjeun 'nuturkeun' jalma-jalma anu dipikaresep ku anjeun. Aya sababaraha nami ageung pisan dina industri téknologi anu sering dipasang dina Twitter. Sababaraha diantarana leres-leres nyungkeun inpormasi atanapi nyayogikeun tulisan ngeunaan artikel sareng berita anu bakal datang. Abdi leres-leres nguping berita éta Heath ledger maot dina Twitter - sanés dina berita atanapi dina wéb!

Upami anjeun hoyong bales ka batur, anjeun tiasa nganggo simbol @. @douglaskarr hartosna anjeun némbalan atanapi nyarios ka kuring. Upami anjeun hoyong nyarios ka kuring langsung sareng swasta, anjeun tiasa ngetik D douglaskarr.

Hayu urang teraskeun…

Daripada nyaah ka abdi Halaman Twitter pikeun ngalacak saha waé, kuring ngamanpaatkeun alat pihak katilu anu disebat Snitter. Snitter ditulis ku Snook. Nalika anjeun kersa Twitter sareng nempatkeun tautan dina Tweet anjeun, anjeun tiasa nyingkat URL ku ngagunakeun Ngoréjat, Anu diwangun kana Snitter.

Anjeun masih sareng abdi?

Twitter ngagaduhan wates 140 karakter dina unggal tulisan anjeun. Naha 140 karakter? Henteu yakin tapi kuring yakin éta kabeneran rada pas sareng 160 watesan karakter anu aya dina pesen SMS (pesen anu dikirimkeun sareng telepon anjeun). Twitter terintegrasi sélulér… anjeun tiasa nampi sareng nampi tweet via telepon sélulér.

Janten naon ari éta nyaéta Twoosh?

Upami anjeun masangkeun tweet anu 140 karakter bahkan, éta hiji Duaan, diibaratkeun kana Swoosh sora baskét nalika gampang ngageser kana karanjang. Babaturan kuring di Fungsi Recursive parantos ngawangun, naon anu ngan ukur tiasa diartikeun, kaulinan anu paling henteu kapake, teu waras, teu matak jahat tapi henteu ngabahayakeun anu kuring kantos tingali di internet, Tweet140.

Twooshing dina Tweet140Tweet140 leres-leres ngalacak unggal Tweet anjeun, nyetak sareng nunjuk anjeun dina kamampuan anjeun rata-rata caket 140 karakter per Tweet sabisa. Éta ogé senang-senang sareng nyindiran anjeun nalika bau.

Abdi nembé angkat bebek status tukangeun, sareng ayeuna mah a angsa. Tweet140 cocog sareng 140 karakter, ogé, tingali dina halaman halaman sareng sadaya olahtalatah aya dina 140 set karakter.

Abdi henteu percanten kuring kantos kasedot kana ieu!

Janten ... baca deui sakali deui: Sakumaha kuring tweet on Twitter jeung Snitter, Kuring nyobian Duaan. Duaan jeung Snitter langkung gampil sabab Snitter ti Snook hadir kalawan Ngoréjat.

Naha anjeun kéngingkeun ayeuna?

Mudah-mudahan ningali anjeun Tweeting dina Twitter sareng Snitter, énggal-énggal! Miharep anjeun nyieun Twooshboard dina Tweet140!

9 Komentar

  1. 1

    Kuring pasti henteu nuturkeun cukup jalma dina Twitter (Kuring terang ngeunaan Heath Ledger on Digg, sareng kuring henteu nganggo anu seueur), tapi anjeun parantos ditambahan daptar ayeuna Doug!

    Snitter mangrupikeun alat anu saé, kuring parantos nganggo Snitter di bumi sareng Tweetr (aplikasi anu didamel AIR anu sanés) nuju damel sareng kuring badé ngamimitian ngeunaan masang Snitter kanggo damel. Aya seueur béntenna, tapi Tweetr ngitung sabaraha karakter anu anjeun tinggalkeun ogé nyingkat url (tapi kuring henteu émut sareng naon), panginten langkung saé pikeun kaulinan anjeun!

  2. 2

    Ok, hatur nuhun ka doug Kuring ayeuna tweeting dina twitter sareng sopan santun snook, anu tétéla hadir sareng snurl, sareng leres, ieu mangrupikeun dua

    "Kuring henteu tiasa percanten? Kuring parantos kasedot kana ieu!" - ditto.

  3. 3

    Pangalaman hébat kana dunya Twitter. Saur anjeun neunggeul kuku dina sirah ... karaosna sapertos buang-buang waktos kaseueuran dinten-dinten ayeuna, tapi ti waktos ka waktos anjeun kéngingkeun seueur nilai. Sareng leres, pasti adiktif.

    Sareng hatur nuhun kanggo colokan Tweet140! (Sanajan anjeun teu nabrak kuring tina papan pamimpin)

  4. 4
  5. 6

    Leres éta adiktif, kuring sacara bébas ngaku yén kuring nyaéta Twaddict. Tapi éta ogé tempat anu saé pikeun kéngingkeun inpormasi (kuring ogé diajar ngeunaan Heath Ledger ngalangkungan Twitter, ogé seuneu di Las Vegas sareng berita anu sanés). Anjeun tiasa ogé twitter babarengan sareng jalma anu ngiringan (saleresna atanapi ampir) dina kagiatan anu sami. Kuring parantos nuturkeun séri dunya, playoff NFL, sareng pamilihan présidén sacara real waktos sareng seueur anu sanés di twitter.

    Teu tiasa nyarankeun éta cukup.

    mtkr

  6. 7
  7. 8

    Lucu kumaha kuring ngartos sadayana anu anjeun carioskeun dina kalimat anu munggaran. Naha éta hartosna Abdi duaan?

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.