Tanya Doug!

Douglas Karr A kalungguhan liwat di OkDork ngagaduhan kuring mikir. Nuh masihan tip Nuh gaduh tulisan ti blogger tamu, Berry, ngeunaan 'blogging tibalik'. Nyaéta, tibatan blog ngeunaan hiji subyek anu anjeun pilih, naha henteu blog ngeunaan hiji poko anu dipénta ku pamiarsa anjeun. Patarosan hébat. Abdi hoyong kanggo anjeun anu teu kabujeng naroskeun ka kuring hiji atanapi dua patarosan.

Gaduh patarosan anu anjeun kedah jawab? Tanya Doug! Upami anjeun resep kana jawaban na, tinggalkeun tip!

Abdi resep ngalakukeun ieu di Yahoo!… Janten kuring kedah tiasa ngokolakeunana dina blog kuring sorangan! Kuring condong janten jack sadaya perdagangan sareng master of none nalika ngeunaan pamasaran otomatisasi sareng internét. Sababaraha réréncangan kuring nyarios yén kuring pondok tina diri - tapi kuring resep terang sakedik ngeunaan sagala hal. Éta ngabantosan kuring dina ngahubungkeun usaha sareng jalma, produk, sareng téknologi anu pas.

Janten ... naroskeun! Entong isin. Kuring badé ngiring nindak gancang-gancang.

Chuck Nyebutkeun

PS: Oh… sareng kuring nempatkeun "jar jar" dina situs éta. Kuring pikir lamun palayan tiasa kéngingkeun sababaraha artos kanggo nyayogikeun anjeun tuang, anjeun panginten henteu raos masihan kuring sababaraha artos pikeun méréskeun sadayana masalah bisnis anjeun ngalangkungan pos blog. 😉

2 Komentar

  1. 1

    Doug,
    Éta pos OKDORK.COM éta milik kuring! Pasihan pujian Noah pikeun cukup pinter pikeun ngantepkeun kuring janten blogger tamu pikeun dinten ieu…
    ...tapi kuring perhatikeun yén kuring ngan ukur ngagaduhan tilu koméntar sareng ngan ukur hiji ngeunaan ideu… Abdi sanés bintang rock Noah…

    ...hey upami anjeun programmer sareng hoyong ngajalajah yén sababaraha deui anjeun tiasa nganggo database kuring, jsb http://www.moneynotice.com

    Pasihan terang abdi,
    buah beri

  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.