Aspire: Platform Pemasaran Influencer Pikeun Merek Shopify Pertumbuhan Tinggi

Aspire Ecommerce Influencer Marketing pikeun Shopify

Upami anjeun resep maca Martech Zone, anjeun terang yen kuring gaduh parasaan campur on pamasaran influencer. Pandangan kuring ngeunaan pamasaran influencer sanés yén éta henteu jalan… Aya sababaraha alesan naha:

  • Mésér Paripolah - Influencers bisa ngawangun kasadaran brand, tapi teu merta ngayakinkeun nganjang ka sabenerna nyieun beuli. Éta predicament tangguh ... dimana influencer bisa jadi teu katembong bener atawa jualan produk teu dimana hiji parusahaan wishing pikeun investasi deui.
  • wawaran - Sanggeus digarap ku merek nu geus kaliwat, abdi terang yen eta nyandak sababaraha bulan ka haneut komunitas kuring nepi ka solusi. Nalika perusahaan henteu ningali hasil langsung, aranjeunna sering ngajalankeun. Kuring ngagaduhan hasil anu saé sareng merek anu parantos damel sareng kuring salami sataun atanapi langkung…
  • tracking - Dina unggal perjalanan palanggan, aya titik tungtung anu béda-béda… sareng henteu sadayana tiasa dilacak deui kana padamelan abdi salaku influencer. Abdi tiasa nyebatkeun merek dina presentasi atanapi podcast sareng pamiarsa kuring moal nganggo URL khusus, kode diskon, atanapi lebetkeun dimana aranjeunna nguping ngeunaan merek. Pikeun perusahaan, sigana kuring henteu ngalaksanakeun. Na, éta frustrating keur kuring nu kuring teu meunang kiridit.

Ecommerce mangrupikeun industri anu luar biasa pikeun dianggo sabab perjalanan pikeun produk online biasana mangrupikeun corong anu bersih. Ieu leres sareng pamasaran influencer dina e-commerce ogé. Éta pisan sababna naha aya YouTubers nyieun jutaan dollar sataun dina kasempetan pamasaran influencer ... aranjeunna leupaskeun tumbu dina pedaran acara sarta rébuan pengikut maranéhanana bisa nambahkeun produk kana karanjang maranéhanana. Kalayan unggal klik sareng konvérsi anu tiasa dilacak, duanana merek sareng influencer rada bagja pikeun gawé bareng pikeun ngadorong langkung kasadaran sareng penjualan.

Pandemik parantos ngalihkeun seueur kahirupan urang sacara online, tina cara urang saling komunikasi sareng cara urang balanja. Nyatana, IBM nembé ngalaporkeun yén pandémik parantos ngagancangkeun peralihan kana e-commerce sacara kasar 5 taun.

Indéks Ritel AS IBM

Kiwari, komunitas digital maréntah dunya dagang sareng merek mimiti sadar kanaékan nilai investasi dina influencers - mikro-selebriti média sosial anu parantos kéngingkeun kapercayaan pamiarsa sareng kakuatan pikeun ngayunkeun persepsi sareng kaputusan pameseran.

Naha Influencer Marketing?

Aya kaunggulan signifikan pikeun gawé bareng influencers sarta ngawangun duta brand:

  • Endorsements otentik - Nalika duta leres-leres mikanyaah hiji merek, aranjeunna bakal ngeposkeun ngeunaan merek éta sababaraha kali - sakapeung tanpa janten pos anu disponsoran - nyayogikeun bukti sosial.
  • Audiens rupa-rupa – Unggal duta boga pangaruh di masarakat sorangan. Aranjeunna ngagambarkeun unggal udagan konsumen merek sareng ngobrol ngeunaan merek dina cara anu tiasa dihubungkeun.
  • Produksi eusi - Kusabab influencers ngamekarkeun kontén sorangan, anjeun tiasa skala ngembangkeun eusi cross-kanal anjeun saloba hayang ... tangtu fokus kana influencers nu pangalusna ngagambarkeun brand Anjeun.
  • Manajemén acara - Influencers parantos investasi pisan dina acara langsung sareng siaran, nyayogikeun kasempetan anu unik sareng intim pikeun nunjukkeun merek anjeun ka pamiarsana.
  • Handap Cost-Per-akuisisi – Duta merek ngaktifkeun merek pikeun meunang leuwih murah, sabab merek tiasa ngonci ongkos sareng duta besar di payun kanggo tukeran gawé bareng jangka panjang.
  • Eksklusif - Duta merek sering satuju janten éksklusif pikeun merek diantara industri éta, anu ngamungkinkeun merek pikeun ngamonopoli rohangan iklan dina feedna.

Aspire: Influencer Marketing Meet Ecommerce

Aspire mangrupikeun platform pamasaran influencer anu diwangun pikeun e-commerce. Platformna nyayogikeun:

Integrasi Shopify pikeun Influencer Marketing sareng Aspire

  • Papanggihan influencer - kamampuan milarian sareng nyambungkeun sareng langkung ti 6 juta influencer, fans merek, ahli industri, sareng seueur deui kalayan ngaklik tombol.
  • Manajemén Hubungan - éfisién ngatur kampanye influencer, program afiliasi, seeding produk, sareng seueur deui - tanpa watesan.
  • Otomatis Pangiriman & Tracking - ngirimkeun influencers produk anu dipikahoyong sareng ngabagi inpormasi pelacak - nyandak sadaya prosés manual tina panangan anjeun.
  • promosi - Bulk nyiptakeun kode promo Shopify unik sareng tautan afiliasi pikeun unggal influencer, tanpa kedah ngantunkeun platform.
  • ROI diukur - ngukur balikna program influencer anjeun kalayan klik, pamakean kode promo, atanapi bahkan jangkauan. Nyaritakeun carita corong pinuh kumaha influencers ngajalankeun pertumbuhan jangka pondok sareng jangka panjang.
  • Lahirna eusi - Bawa sentuhan manusa kana saluran pamasaran anjeun kalayan kontén influencer anu gancang ngahasilkeun, murah, sareng rupa-rupa. Teras naekeun iklan pikeun ngawangun langkung buzz.
  • Pamaduan Shopify - Leverage Aspire's Shopify integrasi pikeun pangalaman khusus anjeun tiasa bangun sareng ngajalankeun dina sababaraha menit, kalebet kamampuan ngirim sareng ngalacak produk atanapi promosi.

Buku hiji Aspire Demo