AT&T: The Next AIG?

jam t

Ampir unggal dinten dugi ka bumi, kuring kéngingkeun salembar surat langsung anu éndah ti AT&T ngeunaan U-Ayat. Aranjeunna parantos ngical kuring. Abdi hoyong éta. Abdi hoyong paket gajih ageung ol kalayan tingkat unduh anu ningkat, kamampuan maju pikeun ngendalikeun program tivi kuring, DVR ... Abdi hoyong sadayana.

Tapi kuring henteu tiasa gaduhna.

Nuturkeun pitunjuk dina salah sahiji potongan surat langsung anu kuring tampi sababaraha bulan ka pengker, kuring ngalangkungan prosés sacara online. Kuring ngeusian sagala bidang, diklik ngalangkungan halaman inpormasi anu teu aya tungtungna, nyetél janjian ... ngan ukur kéngingkeun réspon nalika pamundut diprosés yén aya masalah sareng pamundut éta sareng kuring kedah nyauran AT&T.

Hal terakhir anu abdi hoyong lakukeun nyaéta nelepon AT&T.

Anjeun kagungan kuring, AT&T! Ukur nyerat kuring serat sareng carioskeun naon anu lumangsung. Naha aya masalah dina akun kuring ayeuna? Kuring parantos janten palanggan anjeun salami 7 taun - ti saprak kuring ngalih ka Indianapolis. Naha aya masalah sareng alamat kuring? Naha henteu sayogi?

Nalika anjeun ngalalaworakeun ngawartosan kuring, naha anjeun lirén ngirim brosur warna 4 anu mahal sareng pikaresepeun ka alamat kuring unggal dinten? Punten?! Anjeun kedah nyéépkeun sakitar $ 10 dugi ka $ 25 sasasih kanggo nyobaan ngajual kuring U-Ayat ... sareng kuring dijual. Anjeun ngan saukur moal nutup perjanjian sareng kuring henteu terang kunaon. Anjeun hoyong kuring, leres? Janten nelepon kuring! Henteu sesah ngagosok daptar anjeun antara data online sareng kampanye surat langsung, anjeun tiasa ngahémat seueur artos.

Dina waktos anu sami anjeun nuju ngaco kasempetan kuring, kuring perhatoskeun yén pagawé anjeun badé kaluar mogok… Di tengah resesi. Kuring parantos maca online yén anjeun moal ngaréspon pamundut pikeun nangtayungan padamelan reservist militér, moal mastikeun yén kamar mandi gaduh sabun sareng kertas toilet, sareng anjeun nawiskeun karyawan anjeun henteu naékkeun sababaraha taun - masing-masing 2% sataun saatos.

2% di tengah resesi ieu henteu disada teuing ... dugi ka kuring maca éta moal nutupan kanaékan biaya Podomoro.

Teras kuring maca ngeunaan CEO anjeun Randall Stephenson anu santunan murag kana harga $ 15 juta per taun, sanaos anjeunna nyandak kenaikan 22%. Ieu kalebet $ 376,000 dina tunjangan, kalebet ampir $ 142,000 dina biaya relokasi, $ 83,000 kanggo panggunaan pribadi perusahaan perusahaan AT & T, sareng $ 14,000 dina konsultasi kauangan.

Dina 2008, sanaos perekonomian sareng kuring sanés pelanggan U-Ayat ... di 2008, AT&T ngasilkeun $ 12.9 milyar, dugi ti $ 12.0 milyar taun sateuacan. Penjualan naék ka $ 124 milyar tina $ 119 milyar. Janten bisnis anjeun ningkat 4.2% sareng penghasilan anjeun ningkat 7.5% tapi anjeun bahkan henteu tiasa masihan karyawan naékkeun gaji?

Abdi hoyong iPhone ogé. Tapi kuring henteu yakin kuring tiasa ngadukung perusahaan anu tuang artos ka jamban, sigana bakal nguntungkeun tina paket rangsangan (émut broadband mangrupikeun bagian tina bungkus), sareng ngémutan padamelna sapertos sampah. Abdi sanés jalmi serikat pisan - tapi dina hal ieu kuring panginten tiasa nyemangatan aranjeunna.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.