Analisis Palanggan Perusahaan, Analisis Sosial sareng Tanggapan

kaparigelan

Di dunya sosial ayeuna, nyarengan naon anu leres dicarioskeun ku pelanggan anu penting pisan pikeun mérek. Attensity tiasa janten alat anu manpaat dina kontéks ieu.

Kapamimpinan urang naskah analytics alat ekstrak kanyataan, hubungan, sareng sentimen tina labirin tina réspon anu ditampi patalina sareng, saur kampanye promosi, tweet, pembaruan Facebook, tulisan blog, réspon survey - ogé, anjeun bakal kénging! Ékstraksi Attensity mesin nerapkeun prinsip-prinsip linguistik waktos anu diuji waktos sareng hasil mangtaun-taun panilitian ngeunaan ngolah basa alam (NLP,) pembelajaran mesin, kecerdasan buatan, sareng semantik, pikeun ngarobih téks format bébas anu teu terstruktur kana kanyataan sareng kajadian anu diidentifikasi dina format relasional. Ieu ngarecah kalimat, misahkeun palaku, tindakan sareng objék.

Attensity ogé nawiskeun palanggan anu jero analytics. Parabot Attensity ngabantosan mérek nyusun naon anu dicarioskeun ku palanggan dina sababaraha saluran média sosial, nalika ngajadikeun otomatis prosés na. Tugasna dijantenkeun langkung gampil ku inpormasi ngalaporkeun intuitif sareng alat analisis, ku panganteur basis drag-and-drop dumasar anu saderhana sareng gampang. Aya conto anu saé ieu dina blog Attensity dimana aranjeunna analisa United Airlines.

P3

Nyebarkeun alat Attensity, marketer tiasa -

  • Ngarobih data deskriptif kana data anu tiasa diitung, sareng ngahijikeun data tina sadaya sumber anu teu sami kana hiji pandangan 360 derajat, siap pikeun analisis objektif
  • Ngatur inpormasi seueur teuing cara anu leres ku miceun sampah sareng nganalisis data anu bermakna, ngahémat waktos sareng sumberdaya
  • Ngaleungitkeun distorsi disababkeun ku pajeulitna basa, nuansa budaya sareng masalah kontekstual, sadayana anu ngagaduhan peran penting dina kumaha jalma komunikasi, pikeun nyandak sadaya data kana hiji tingkat.

Mangpaat sapertos kitu ditarjamahkeun kana umpan balik anu langkung saé, pamahaman anu langkung saé ngeunaan masalah inti, réspon anu gancang kana masalah sareng ningkat transparansi, ningkatkeun épisiénsi, produktivitas sareng kualitas nyandak kaputusan.

Kalayan langkung ti 85 persén sadaya data éléktronik disimpen dina cara anu teu terstruktur, pentingna alat sapertos kitu pasti diremehkeun. Kanggo inpormasi tambihan ngeunaan Attensity, buka Kaca sumber daya perhatian - pinuh ku brosur produk, ebook, whitepaper sareng studi kasus!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.