Dupi Urang Punten Maéhan Misi Perhatosan?

Perhatosan Spasi Mitos

Coba sakumaha kuduna mah ngaleungitkeun mitos tina bentang perhatian anu ngaleutikan, éta terus nguasaan teuing presentasi pamasaran sareng pidato intina. Janten, kuring damel sareng batur sapagawean kuring di Bioskop Ablog pikeun ngahasilkeun anu munggaran dina séri pidéo anu ngaleungitkeun sababaraha mitos sareng salah paham online ... ogé nyandak sababaraha rants kuring ka umum.

Jantenkeun tulisan blog anjeun langkung pondok, jantenkeun pidéo anjeun langkung pondok, jantenkeun grafik anjeun langkung saderhana ... daptar naséhat anu dahsyat teras-terasan. Jeung mitos bentang perhatian henteu ngan ukur disebarkeun ku para pemasar, éta ogé disebarkeun ku média berita utama, kalebet majalah waktos, nu telegrap, nu waliUSA Dinten ieu, nu New York Times, nu Post nasional, Harvard di Radio AS sareng dina buku manajemén singket. Heug

Untungna, salah sahiji média mikeun damel sareng nalungtik mitos éta bentang perhatian manusa beuki ngaleutikan… Éta BBC. Panulis Simon Maybin ngahubungi sumber data anu kadaptar - Pusat Nasional pikeun Émbaran Biotéhnologi di Perpustakaan Kedokteran Nasional AS, sareng Associated Press - sareng ogé henteu milarian rékaman naon tina panilitian anu nyokong stats.

Di, acan, ironi anu sanés ... Simon mendakan éta lauk mas saleresna henteu ngagaduhan waktos perhatian anu pondok, ogé!

Éta Ngeunaan Pilihan!

Urang ayeuna hirup di dunya anu sagalana aya di paménta sareng sacara harfiah aya dina ujung jari urang. Ieu sababaraha conto:

  • SEO - Kuring milarian bantosan énjing dina sababaraha kode anu kuring nyerat. Kuring ngaklik sababaraha hasil munggaran dina halaman hasil search engine sareng henteu mendakan naon anu kuring pilari. Kuring teras nyerat deui milarian sababaraha cara sareng pamustunganana mendakan inpormasi anu tepat anu kuring peryogikeun. Naha éta hartosna bentang perhatian kuring langkung pondok kusabab kuring nyéépkeun sakedik waktos dina unggal hasil pamilarian? Henteu, éta hartosna aranjeunna henteu relevan sareng kuring teras-terasan milari inpormasi anu kuring peryogikeun dugi ka mendakanana. Perhatosan kuring henteu pernah, unggal ngagulkeun tina tugas anu ayeuna ... tapi pilihan éta leres.
  • Audio sareng Pidéo - Abdi resep ngupingkeun podcast sareng nonton pidéo, tapi kuring henteu kasabaran pikeun ngabandungan panyatur atanapi promosi nyalira. Kuring bakal ngalangkungan ngadangukeun atanapi nonton video teras-terasan… dugi ka hasil anu kualitas sareng produksi nyayogikeun naon anu kuring pikahoyong. Teras kuring tiasa ngupingkeun sababaraha jam upami topik na informasional sareng ngahibur. Urang hirup dina dunya vidéo on-demand binge-nonton ... jelema, teu aya masalah masalah perhatian dina sabtu minggu Game of Thrones!

AJ ngalakukeun padamelan anu saé pikeun ngabagi pidéo anu tujuan audiensna antara umur salapan taun sareng lima belas taun! Pikeun sadayana sajarah, curmudgeon lami parantos merangan jalma ngora pikeun merhatoskeun ... sareng Youtubers ieu tiasa kéngingkeun samilyar pintonan kanggo pidéo anu kadang-kadang langkung ti sajam.

Naon anu gaduh nonoman urang anu urang henteu ngagaduhan nyaéta pilihan sareng kanyamanan.

Janten Naon Hartosna kanggo Pemasar?

Kuring bakal nangtang para pemasar pikeun ngalih ka arah anu sabalikna. Nyayogikeun tulisan anu jero, ton statistik, naséhat anu ngabantuan, infografis, pidéo, sareng podcast anu teleb kana topik anu dipikaresep ku pamirsa target anjeun. Urang teraskeun

Unggal klien anu urang ngembangkeun a perpustakaan eusi sabab ku beuleum jero ieu ngahasilkeun hasil anu endah pikeun aranjeunna. Pasti ... sababaraha pangunjung anu henteu aya hubunganana nyeken sareng angkat ... tapi prospek anu milari inpormasi cicing, ngala, ngabagi, sareng terlibat dina inpormasi anu disayogikeun. Upami anjeun hoyong unggul dina kontén, lirén ngahasilkeun aliran eusi sampah anu teu aya tungtungna sareng nyayogikeun kontén informatif anu bermutu tinggi anu dipilarian ku target udagan anjeun!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.