Bahaya sanés Perhatosan, Éta Kontéks

Depositphotos 26983473 s

Kami ngagaduhan wawancara anu saé sareng Mark Schaefer dina podcast kami ngeunaan pos na, Kumaha fisika média sosial maéhan strategi pamasaran anjeun. Mark nyayogikeun buktina yén unggal perusahaan kedah ngupayakeun nyayogikeun kontén spektakuler, jilid anu langkung ageung tina eusi anu berharga sareng nganteurkeun kontén éta dimana pemirsa.

Dangukeun Wawancara kami Mark Schaefer

Sababaraha jalmi nyebat kontén snackable ieu sareng sababaraha nugget. Aya ledakan eusi ieu berkat média visual sapertos Pinterest, Instagram sareng Vine. Kusabab tumuhna eusi anu gampang dicerna ieu, mitos anu nuju disebarkeun sapanjang pamasaran sareng internét nyaéta éta bentang perhatian konsumen 'beuki pondok. Multi-tasking, gangguan, email, telepon, aplikasi… sadayana éta kedahna teu fokus dina tugas-tugas anu ayeuna.

Abdi nyauran BS.

Sanés BS kana naséhat Markus, anu kuring yakin éta langsung aya. Abdi nyebat BS yén rentang perhatian rata-rata bisnis atanapi konsumen janten langkung alit. Kuring yakin bentang perhatian sareng fokus langkung ageung tibatan anu kantos aya. Kuring yakin konsumén ngungkit pamilarian, média sosial sareng pakakas pikeun janten langkung épisién dina meakeun inpormasi tibatan anu pernah urang lakukeun dina sajarah. Dua puluh taun ka pengker, kami henteu ngagaduhan kasempetan pikeun milarian sareng nalungtik pamilarian anu salajengna tina dampal leungeun. Urang kedah ngandelkeun ahli penjualan sareng bahan pamasaran nyalira. Dibeuli sareng kaputusan dilakukeun dina kapercayaan sasalaman sareng sakapeung sakedik.

Dina jaman Internet di Internet, éta disebat salaku informasi superhighway. Alesanna saderhana ... seueur pisan inpormasi anu sayogi dina milidetik. Pikeun pemasar, ieu penting pisan. Minggu kamari ieu, kuring kedah mendakan sistem manajemén iklan anyar pikeun blog kuring saatos anu terakhir lirén sababaraha fitur konci. Saatos sababaraha menit, kuring ngagaduhan daptar lengkep platform. Saatos sababaraha jam, kuring tiasa nalungtik mana anu ngagaduhan fitur anu kuring peryogikeun. Sareng dina sababaraha dinten, kuring parantos nyobian masing-masing. Hasilna nyaéta kuring mendakan platform sareng sadaya fitur anu kuring peryogikeun tanpa kantos nyarios sareng saha waé atanapi nandatanganan kontrak.

Teu aya proyek sanés anu ngagaduhan perhatian kuring salami éta. Abdi henteu dina Facebook sareng Twitter. Abdi henteu ngawalon telepon. Bentang perhatian pondok? Sanés kasempetan. Kitu cenah, seueur situs anu kuring didatangan kaleungitan kuring. Dokuméntasi fitur anu goréng, pidéo tinjauan anu goréng, prosés pendaptaran anu sesah, henteu aya inpormasi kontak ... sadayana ieu ngahambat kamampuan kuring kéngingkeun kontéks anu diperyogikeun pikeun nyandak kaputusan.

kesederhanaan schumacher

Sababaraha pemasar ngamangpaatkeun fokus sareng kontéks anu nipu pikeun kauntunganana. Panilitian kasus rata-rata, contona, nunjuk ka klien anu ngagaduhan hasil pangageungna kalayan produk atanapi jasa anu dijual, teu maliré kana faktor panyumbang sanésna, sareng henteu kantos nyebatkeun klien anu ngagaduhan hasil anu pikareueuseun. Hasilna nyaéta konsumén atanapi bisnis anu nyandak kaputusan mésér kéngingkeun nganalisis inpormasi sareng tingali naha éta kaputusan mésér anu saé.

Pamiarsa kéngingkeun ngahasilkeun kontéks nyalira perkawis kanyataan anu anjeun parantos sayogi. Ieu tiasa nyababkeun ekspektasi anu sono sareng tiasa ngahasilkeun petunjuk anu henteu cocog pikeun organisasi anjeun.

Konci pikeun naséhat Mark di dieu nyaéta maturan eusi anu endah sareng ngajaga kualitas eusi bari ngajantenkeun langkung dicerna. Pisan, ieu padamelan a desainer inforgraphic hébat. Seueur teuing infografis ngan saukur sajumlah stats ditampar dina grafik anu saé. Tapi infographics pangsaéna ngembangkeun sacara umum dongeng yén grafik sareng statistik dina pangrojong.

Twitter lawan Blogging

Seueur anu hoyong anjeun percanten yén ieu anu ngabédakeun antara Twitter sareng Blogging ... yén Twitter kanggo pangguna anu kurang perhatian sareng yén blogging nyayogikeun kontéks anu urang peryogikeun. Kuring bakal ngajawab yén Twitter leres-leres berharga kusabab kontéks anu dihasilkeun. Dina perusahaan, pangguna, topik, update atanapi hashtag waé, Twitter ngahasilkeun paguneman sareng tautan épisién pikeun masihan anjeun kontéks anu anjeun peryogikeun. Aplikasi sapertos Vine sareng Instagram henteu gaduh kamampuan pikeun kakait pikeun kontéks anu langkung jero - tapi kuring yakin yén bakal datang (utamina nalika aranjeunna nyungkeun pariwara).

Entong paduli kana rentang perhatian anu maca. Ati-ati yén anjeun nyayogikeun nilai panggedéna sareng kontéks lengkep dioptimalkeun sareng diminimalkeun dina média anu épisién, épéktip, sareng portabel anu mungkin.

2 Komentar

  1. 1

    Urang kudu mastikeun yén eusi urang bakal ngahontal panongton udagan urang ngaliwatan pamakéan béda
    parabot.Tapi tangtu urang ogé kudu inget yen gaduh eusi kualitas alus mangrupakeun konci pikeun kasuksésan kampanye urang.

  2. 2

    Teu bisa satuju deui. Kanyataanna, ieu ngabogaan paguneman ieu dinten kalayan batur. Aranjeunna nyarios "tingali kumaha nyerat Godin" anu ku kuring direspon ku nyarios, "nyaéta sapertos nyarios 'tingali kumaha Harvard ngumpulkeun artos.'"

    Duanana outliers. Eusi anu padet, ngahudangkeun pamikiran, pikabitaeun BAKAL narik perhatian jalma.

    Anjeun titik dina. Hatur nuhun pikeun ieu. Penggemar ageung Schaefer (saprak tulisanna di dieu-http://www.businessesgrow.com/2013/04/16/three-dazzling-examples-that-turned-online-influence-into-offline-results/ )

    ogé, jadi ngarepkeun podcast ... leuwih bukti titik anjeun!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.