Audiens vs Komunitas: Naha anjeun Terang Béntenna?

komunitas pemirsa

Kami ngagaduhan paguneman anu saé sareng Allison Aldridge-Saur ti Chickasaw Nation dinten Jumaah sareng kuring bakal ngadorong anjeun ngadangukeunana. Allison parantos damel dina proyék anu narik salaku bagian tina hibah Digital Vision, nyerat séri dina Pelajaran Amérika Asli pikeun Ngawangun Komunitas.

Dina bagian dua séri na, Allison ngabahas Audiens lawan Komunitas. Ieu ngajempolan kuring salaku salah sahiji elemen anu paling penting dina séri. Kuring henteu yakin yén seueur teuing pemasar sadar yén aya bédana anu béda antara pemirsa sareng komunitas. Malah di dieu di Martech, kami ngalakukeun padamelan anu hebat pikeun ngawangun pemirsa anu hébat ... tapi kami henteu leres-leres ngembangkeun strategi pikeun ngembangkeun komunitas.

Allison ngabahas bédana antara ngawangun pemirsa anjeun - ngupingkeun, ngiringan, kontén anu aya hubunganana, poin kasatiaan, gamification, ékonomi gifting, give-aways sareng olahpesen konsistensi. Sababaraha panginten ngajawab yén ieu mangrupikeun strategi dina ngawangun komunitas… tapi aya hiji patarosan anu bakal ngajawab naha anjeun ngagaduhan hiji atanapi anu sanés. Naha masarakat bakal neraskeun tanpa anjeun, tanpa kontén anjeun, tanpa insentif anjeun, atanapi tanpa nilai sakabéh anu anjeun bawa? Upami jawabanana TEU (anu sigana mah), anjeun bakal ngagaduhan pemirsa.

Ngawangun komunitas anjeun nyaéta strategi anu jauh béda. Alat pangwangunan komunitas kalebet namina kelompok, kajadian sareng perorangan, ngagunakeun jargon insider, ngagaduhan simbol anjeun nyalira, mekarkeun a dibagikeun naratif, gaduh sistem nilai, ritual, ngawangun konsensus sareng sumberdaya pooling. Komunitas hirup saluareun pamimpin, platform, atanapi bahkan produk (pikir Trekkies). Nyatana, Allison nyarioskeun hal anu luar biasa nalika urang nyarios sareng anjeunna ... pangacara brand di masarakat tiasa sering langkung lami tibatan tim pamasaran éta nyalira!

Éta sanés nyebatkeun ngan ukur pemirsa mangrupikeun hal anu goréng ... urang ngagaduhan pemirsa anu hébat anu urang sukur pisan. Nanging, upami blogna ngaleungit énjing, kuring sieun anu nonton ogé! Upami urang ngarepkeun leres-leres ngawangun kesan anu langgeng, urang bakal ngusahakeun ngembangkeun komunitas.

Hiji conto anu saé pikeun ngabandingkeun ulasan produk sanés versus Daptar Angie (klien kami). Tim di Angie's List henteu ngadikte ulasan, nyanggakeun ulasan anonim ... sareng aranjeunna ngalakukeun padamelan anu luar biasa dina médiasi laporan antara bisnis sareng konsumén pikeun mastikeun kadua sisina diperlakukeun kalayan adil. Hasilna mangrupikeun komunitas anu didamel insanely anu ngabagi ratusan ulasan jero ngeunaan bisnis anu aranjeunna berinteraksi.

Nalika kuring daptar sacara pribadi pikeun layanan éta, panginten kuring bakal ningali hal sapertos Yelp dimana bisnis didaptarkeun sareng aya sababaraha belasan ulasan ku kalimat atanapi dua handapeun aranjeunna. Sabalikna, milarian sakedik tukang ledeng di daérah kuring ngaidentifikasi ratusan tukang ledeng kalayan rébuan ulasan anu jero. Kuring bahkan tiasa ngahususkeun janten tukang ledeng kalayan peunteun anu hadé pikeun pamasangan pamanas cai. Hasilna nyaéta kuring ngagaduhan manaskeun cai anu hébat ku harga anu mahal sareng kuring henteu kedah hariwang naha kuring bakal robih. Dina hiji transaksi, kuring ngahémat biaya kaanggotaan sapanjang taun.

Upami, ku sababaraha alesan anu anéh, Daptar Angie mutuskeun pikeun nutupkeun panto na, kuring henteu ragu yén komunitas anu parantos aranjeunna kaluaran bakal teras-terasan ngalakukeun padamelan anu luar biasa anu aranjeunna lakukeun dina ngalaporkeun hasil bisnis kalayan akurat sareng adil. Yelp sareng Google tiasa gaduh seueur pemirsa ... tapi Angie's List ngawangun komunitas. Bédana pisan.

Naon anu anjeun ngawangun?

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Janten leres - anjeun kedah ngajantenkeun jalma-jalma sapertos (atanapi langkung) bungah ngeunaan komunitas anjeun sapertos anjeun. Ieu saleresna kumaha upami anjeun ngajalankeun perusahaan anjeun ogé. Upami kuring tiasa jauh ti kantor salami saminggu sareng perusahaan lancar tanpa kuring, kuring terang kuring parantos ngalakukeun anu leres.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.