Audiense Connect: Platform Marketing Twitter Paling Canggih pikeun Perusahaan

Pemasaran Twitter Audiense

Sedengkeun seueurna dunya parantos nganggo saluran média sosial sanés, kuring teras-terasan janten kipas Twitter ageung. Sareng Twitter tetep ngabantosan ngajalankeun lalu lintas ka situs pribadi sareng propésional kuring janten kuring moal kantos nyerah deui kapan waé!

Audiense Sambungkeun mangrupikeun platform anu diwangun pikeun perusahaan Twitter Marketing sareng dipercaya ku rébuan merek sareng agénsi sadunya pikeun:

  • Manajemén Komunitas sareng Analisis - Kéngingkeun inpormasi anu akurat ngeunaan komunitas anjeun dina Twitter. Kenalkeun pengikut anjeun sacara jero sareng interaksi épéktip sareng aranjeunna
  • Chatbots & Siaran - Kalayan pembina Audiense Connect's Chatbot, anjeun tiasa nyiptakeun chatbot opt-in anjeun nyalira dina sababaraha klik. Kalibet sareng palanggan / palanggan anjeun sacara langsung.
  • Pangimeutan Lanjutan & Ngadangukeun - Liputan global lengkep ngeunaan real-time sareng sajarah (ti saprak 2006) eusi Twitter. Audiense nyayogikeun analisis paguneman sareng hiji-klik nargétkeun kampanye.
  • Panongton Twitter Disaluyukeun pikeun Iklan - Nyiptakeun audién anu paling cocog pikeun Twitter anu hadé dina pasaran. Henteu janten masalah kumaha Ecological atanapi lega nyaéta target audién anjeun. Singkronisasi-teras sareng akun Twitter Ads anjeun.

Fitur Audiense Connect

Waktos Pangsaéna Pikeun Ng Tweet

  • Wayah pangsaéna pikeun Tweet - Pilarian terang iraha waktos pangsaéna anjeun pikeun tweet nyaéta sareng ngamangpaatkeun unggal tweet anu anjeun kirim. Kéngingkeun tweet-time anu pangsaéna tina conto khusus pangguna sareng pelajari nalika pemirsa anjeun online.

Milarian Komunitas Twitter Anjeun

  • Milarian Komunitas Twitter Anjeun - Kéngingkeun inpormasi anu akurat ngeunaan komunitas anjeun ku sababaraha kriteria anu béda, kenal sareng pengikut anjeun sacara jero sareng interaksi épéktip sareng aranjeunna. Tag aranjeunna sareng mekarkeun inpormasi Twitter.

Saringan Twitter, Tuturkeun, sareng Buka Batesan

  • Saringan Twitter, Tuturkeun, sareng Buka Batesan - Pendakan pengikut anyar anjeun sareng gampang nuturkeun aranjeunna deui. Janten pinter sareng sopan. Masihan deui nuturkeun upami éta kabijakan anjeun. Kadeteksi babaturan anu ribut, calon spammers, sareng pangguna anu teu aktip. Mangga tingali kana aturan sareng kawijakan Twitter.

Analisis Pesaing Twitter

  • Analisis Pesaing Twitter - Bandingkeun sareng akun Twitter atanapi pesaing sanésna sehingga anjeun tiasa ningali saha anu gaduh seueur pengikut sareng saha aranjeunna, anu langkung tweet, naon anu aranjeunna umumkeun tweet jsb.

Panongton Twitter sareng Wawasan Komunitas

  • Panongton Twitter sareng Wawasan Komunitas - Upami anjeun hoyong terang kualitas komunitas Twitter anjeun ieu mangrupikeun laporan anu sampurna: bagan zona waktos, bagan bahasa, pangguna ku jumlah pengikut, pangguna ku aktipitas anyar, sareng sajabana.

Ngatur Daptar Twitter

  • Ngatur Daptar Twitter - Atur pengikut sareng réréncangan anjeun ku nyiptakeun daptar Twitter. Kalibet sareng jalma anu aya hubunganana pikeun cara komunikasi anu langkung épisién.

Pembina Aturan Otomatisasi Twitter

  • Pembina Aturan Otomatisasi Twitter - Ngahémat waktos ku nyiptakeun aturan otomatis nalika batur anu penting kalibet sareng anjeun. Salaku conto: kirimkeun anjeun email upami aya anu langkung ti 20,000 pengikut nuturkeun anjeun. Cerdas, leres?

Twitter Chatbots Pesen Langsung sareng Siaran

  • Twitter Chatbots Pesen Langsung sareng Siaran - Kalayan pembina Chatbot Audiense Connect, anjeun tiasa nyiptakeun chatbot opt-in anjeun dina sababaraha kali sareng kalibet sareng palanggan atanapi konsumén ngalangkungan Twitter nganggo Messages Direct sacara otomatis.

Twitter Analytics

  • Tweet Analytics - Lengkepkeun Analytics gratis anu disayogikeun ku Twitter sareng total pamahaman saha waé anu kalibet sareng tweet anu langkung saé anjeun. Tambihkeun kana daptar, atanapi udagan ngalangkungan pamirsa Twitter Disaluyukeun dina kampanye engké.

Laporan Simpang Twitter

  • Laporan Simpang Twitter - Milarian parapatan anu bermakna sareng ngartos hubungan antara pemirsa pikeun kéngingkeun kecerdasan anu anjeun peryogikeun museurkeun pemirsa target anu khusus. Tingali sakumaha épéktipna strategi sosial masing-masing sareng tingali rekening mana ti séktor pasar anu sami gaduh sajumlah pangguna anu sami.

Laporan Pangirut Twitter

  • Laporan Pangirut Twitter - Laporan Affinity nyayogikeun cara visual pikeun langkung ngartos kapentingan audién anjeun sareng nyandak kaputusan anu langkung lengkep ihwal eusi kahareup anu bakal resonasi sareng terlibat sareng pemirsa ieu. Ngajalankeun Laporan Affinity pikeun ningali saha pemirsa anu nuturkeun paling henteu dina Twitter.

Manajer Pamirsa Twitter

  • Twitter Audiénsional Advanced Manajer - Gancang sareng gampang ngagabungkeun pilihan saringan tina profil pangguna, hubungan sosial, sareng kagiatan pangguna pikeun nyiptakeun panonton anu dipersonalisasi pisan anu ningkatkeun kaitan sareng kinerja Iklan Twitter sareng kampanye Organik anjeun.

Ngawaskeun Twitter

  • Ngawaskeun Twitter - Liputan global lengkep ngeunaan real-time sareng sajarah (ti saprak 2006) eusi Twitter. Audiense nyayogikeun analisis paguneman sareng hiji-klik nargétkeun kampanye.

Pamirsa Disaluyukeun Twitter

  • Pamirsa Disaluyukeun Twitter - Nyiptakeun audién anu paling cocog pikeun Twitter anu hadé dina pasaran. Henteu janten masalah kumaha Ecological atanapi lega nyaéta target audién anjeun. Singkronisasi-teras sareng akun Twitter Ads anjeun.

Coba Audiense Connect

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.