Wawasan Audiens: AKAL Segmentasi Pamirsa sareng Perangkat Lunak Analisis

Wawasan Audiens - Segmentasi Audiens sareng Platform Analisis

Strategi konci sareng tantangan nalika ngembangkeun sareng pamasaran merek nyaéta ngartos saha pasar anjeun. Pamasar hébat ngahindarkeun godaan tina guessing sabab urang sering bias dina pendekatan urang. Carita anekdot ti pembuat kaputusan internal anu gaduh hubungan sareng pasarna sering henteu mendakan pandangan umum pamiarsa urang kusabab sababaraha alesan:

  • Prospek atanapi palanggan anu paling banter henteu kedah rata-rata atanapi prospek atanapi palanggan anu pangsaéna.
  • Sanaos perusahaan tiasa gaduh basis klien anu signifikan, éta sanés hartosna éta ngagaduhan basis klien anu leres.
  • Sababaraha bagéan teu dipaliré sabab leutik, tapi teu kudu sabab bisa boga balik pangluhurna investasi pamasaran.

Data sosial mangrupikeun tambang emas pikeun ngungkabkeun pamirsa sareng bagéan kusabab seueur data anu aya. Pembelajaran mesin sareng kamampuan pikeun ngolah data éta ngamungkinkeun platform pikeun ngaidentipikasi bagéan pamiarsa sacara intelijen sareng nganalisa paripolah, nyayogikeun wawasan anu tiasa dianggo anu tiasa dianggo ku para pemasar pikeun tujuan anu langkung saé, pribados, sareng ngahontal hasil anu langkung saé.

Naon ari Intelijen Audience?

AKAL panongton nyaéta kamampuan ngartos pamirsa dumasar kana analisa data individu sareng agrégat ngeunaan konsumen. AKAL panongton platform nyadiakeun wawasan ngeunaan bagéan atawa komunitas anu ngawangun éta panongton, psychographics panongton sarta demografi bari mibanda kamampuhan pikeun nyambungkeun bagéan panongton kana déngékeun sosial jeung platform analytics, alat pamasaran influencer, platform iklan digital sarta pamasaran séjén atawa suites panalungtikan konsumen.

Pamirsa

Audiense Insights Audience Intelligence

Audiense ngabantosan merek pikeun ngaidentipikasi pamirsa anu relevan kalayan wawasan anu tiasa dilaksanakeun anu ngabantosan ngainformasikeun strategi pikeun ngembangkeun bisnis anjeun. Kalayan Audiense Insights, anjeun tiasa:

  • Identipikasi panongton atanapi segmen mana waé - Pamirsa ngamungkinkeun anjeun pikeun ngaidentipikasi sareng ngartos pamiarsa mana waé, henteu paduli kumaha spésifik atanapi unik pikeun ngalaksanakeun analisa pamiarsa sosial. Gampang ngagabungkeun sababaraha pilihan saringan nalika anjeun nyiptakeun laporan, sapertos profil pangguna, afinitas, demografi sareng kalungguhan padamelan, nyiptakeun bagéan pamiarsa anu dipersonalisasi pisan. Dibekelan Wawasan Audiens Anjeun tiasa uncover kecerdasan panongton pikeun nyieun kaputusan pamasaran hadé, adaptasi targeting anjeun, ngaronjatkeun relevansi sarta ngajalankeun kampanye kinerja tinggi dina skala.

Wawasan Audiens - Identipikasi pamirsa atanapi bagéan mana waé

  • Langsung ngartos saha anu nyusun target pamiarsa anjeun - Wawasan Audiens manglaku learning mesin pikeun langsung ngartos saha anu janten target pamiarsa anjeun, ku nganalisa hubungan antara jalma anu ngawangun éta. Ngalangkungan ségméntasi tradisional dumasar kana umur, gender sareng lokasi, ayeuna anjeun tiasa mendakan bagéan énggal dumasar kana kapentingan masarakat sareng ngartos target pasar anjeun ayeuna dina tingkat deeper. Platform intelijen panongtonna ngamungkinkeun anjeun pikeun ngabandingkeun bagéan sareng garis dasar atanapi pamirsa sanés sareng ngadamel tolok ukur sareng bagéan anu béda, nagara atanapi pesaing sanés.

Kecerdasan Audiens - Langsung ngartos saha anu janten target pamiarsa anjeun

  • Milik data anjeun – ngahijikeun Wawasan Audiens kalawan data anjeun sorangan atawa visualizations. Kantun ékspor laporan anjeun ka PDF or PowerPoint format pikeun ngagunakeun wawasan anu paling relevan ngeunaan pamirsa anjeun dina dek presentasi anjeun. Atawa alternatipna, ékspor unggal wawasan ka a CSV file jadi Anjeun bisa kalayan gampang ngolah, babagi atawa ngahijikeun eta dina organisasi Anjeun.

Integrasikeun Audiense Insights sareng data atanapi visualisasi anjeun nyalira

Kumaha Nyiptakeun Laporan Intelijen Pamirsa Gratis anjeun

Ieu mangrupikeun pidéo tinjauan ngeunaan cara ngagunakeunana PamirsaRencana gratis pikeun nyieun laporan Insights ngagunakeun wizard kreasi panongton dasar. Ulah ngantep kecap dasar fool anjeun, sanajan. Laporan nyadiakeun demografi, géografis, basa, bio, umur, sosioekonomi, affinities brand, pangaruh brand, kapentingan, afinitas média, eusi, kapribadian, mindset meuli, kabiasaan online, jeung 3 bagéan luhur!

Bangun Analisis Wawasan Audiens Gratis anjeun

Panyingkepan: Kami apiliasi pikeun Pamirsa sareng kuring nganggo tautan kuring dina tulisan ieu.