Naha Audio Out-Of-Home (AOOH) Bisa Ngabantosan Transisi Ngajauhan Kuki Pihak Katilu

Audio Out-Of-Home Advertising jeung Cookieless Future

Kami parantos lami terang yén toples cookie pihak katilu moal tetep pinuh langkung lami. Kode-kode leutik anu aya dina panyungsi urang gaduh kakuatan pikeun nyandak seueur inpormasi pribadi. Aranjeunna ngaktifkeun pemasar pikeun ngalacak paripolah online masarakat sareng kéngingkeun pamahaman anu langkung saé ngeunaan konsumén ayeuna sareng poténsial anu ngadatangan situs wéb merek. Éta ogé mantuan marketers - sarta pamaké internét rata - leuwih éféktif jeung éfisién ngatur média.

Janten, naon masalahna? Gagasan anu nyababkeun cookies pihak katilu saé, tapi kusabab masalah privasi data, waktosna pikeun parobihan anu ngajagi inpormasi konsumen. Di AS, cookies masih tetep milih-kaluar tinimbang milih-in. Kusabab cookies ngumpulkeun data browsing, nu boga ramatloka ogé bisa ngajual éta data dikumpulkeun ka pihak katilu sejen, kawas hiji pangiklan. Pihak katilu anu teu sopan anu ngagaleuh (atanapi maling) cookies data tiasa ngagunakeun inpormasi éta sacara jahat pikeun ngalakukeun kejahatan cyber anu sanés.

Marketers geus dimimitian pamikiran ngeunaan kumaha pilihan iklan digital bakal robah sakali jar cookie empties. Kumaha marketers bakal éféktif ngalacak kabiasaan? Kumaha aranjeunna bakal hasil ngalayanan iklan relevan pikeun audiences target maranéhanana? Jeung Audio Kaluar-Imah (AOH), pemasar nganggo attribution pikeun meunteun nilai atanapi ROI saluran anu nyambungkeun merek ka konsumén poténsial.

Untungna, aya rupa-rupa taktik pamasaran handap-corong dipaké kiwari anu bakal mangtaun relevansi dina dunya pos-cookie. Industri pamasaran masih ngajalajah kumaha masa depan cookieless gumantung kana iklan anu dituju. Kami masih bakal gaduh cookies pihak kahiji anu dihasilkeun ku domain host pikeun ngumpulkeun analitik pikeun anu gaduh halaman wéb. Merek tiasa ngungkit iklan dumasar kana kontekstual, fokus kana personalisasi, sareng target pamirsa dumasar kana lokasi sareng waktos. 

Kuki pihak kahiji sanés hiji-hijina solusi pikeun ngumpulkeun sareng ngawangun inpormasi palanggan pikeun ngembangkeun kampanye iklan anu dituju. Pamasar sareng merek nganggo strategi sanés anu épéktip: Audio Kaluar-Imah.

Personalisasi Tanpa Invasi Privasi

Hiji konsép anyar tina incorporating Iklan audio sasaran kana toko, AOOH ngagabungkeun konteks lingkungan balanja jeung elemen pamasaran audio. Ku ngasupkeun iklan ieu kana pasaran AOOH programmatic, marketers bisa karungu aktivasina handap-corong kawas meuli, obral, Kupon pikeun ngahontal konsumén di ahir perjalanan meuli. 

Merek nganggo AOOH pikeun pangalaman palanggan di-toko anu paling efektif, nyiarkeun iklan programmatic langsung ka pembeli aktipitas, mangaruhan kaputusan mésér langsung dina titik pameseran. 

Incorporating AOOH salaku tempat jeung promosi dina campuran pamasaran nawarkeun kasempetan gede pikeun ngagampangkeun transisi jauh ti cookies pihak katilu, utamana salaku personalization jeung data tetep konci pikeun kasuksésan kampanye iklan taun hareup. Merek sareng departeménna kedah mikir di luar kotak sareng nganggo médium anu langkung targét anu dirancang pikeun nyayogikeun pangalaman pribadi anu unik pikeun para pembeli. 

Téknologi AOOH henteu meryogikeun data pribadi supados tiasa dianggo sacara efektif. Ieu ngarojong iklan kontekstual jeung solusi programmatic - sarta tinimbang pertambangan data shopper individu, éta museurkeun kana pangalaman customer di-toko.

Sedeng AOOH ngahontal saha waé anu balanja di lokasi bata-na-mortir. Dirancang pikeun konsumsi pasip, éta henteu pernah dimaksudkeun pikeun janten saluran média hiji-ka-hiji. Anjeun teu kedah hariwang ngeunaan faktor creepiness hadir kalawan cookies pihak katilu sabab AOOH dumasar-venue, teu alat-spésifik. Demografi sareng paripolah Shopper henteu diturunkeun tina data pribadi. Hal ieu ngamungkinkeun para pemasar pikeun ngatur sareng nganteurkeun pangalaman pribadi di toko bari matuh kana panerapan privasi.

Ti sudut pandang programmatic, AOOH salawasna on na siap. Sanaos masih ngandelkeun Platform Sisi Permintaan (DSPs) pikeun sasaran audiences, AOOH offsets nu pas-to-jadi dunya cookieless kalawan targeting tempat jeung produk on-rak targeting. Ieu mangrupikeun waktos anu pas pikeun AOOH ningkatkeun ayana dina rohangan program sareng pikeun para pembeli ngamangpaatkeun lingkungan anu aya di urang. 

AOOH Méré Marketers Hiji Kauntungan

Di dunya cookie pihak-katilu, merek anu ngagunakeun AOOH bakal mangtaun kauntungan. Sedengkeun data pihak katilu teu ngahasilkeun jumlahna ageung inpormasi ngeunaan paripolah konsumen, ku cara nyukcruk sadayana sajarah browsing pangguna internét. Kawas data pihak kahiji, nu ngan ngumpulkeun informasi keur hubungan-wangunan, AOOH nyadiakeun kasempetan sampurna tumuwuh kasatiaan brand jeung kapercayaan konsumen.

Cookie pihak katilu dikembangkeun salaku alat pikeun ngabantosan merek ngartos para nasabahna, ngumpulkeun wawasan tina data anu dikumpulkeun pikeun nyayogikeun pangalaman iklan online anu paling pribadi sareng ditargetkeun. Kurangna pangawasan anu konsisten sareng paningkatan anu signifikan dina data anu dikumpulkeun nambihan karesahan konsumen kalayan sabaraha inpormasi pribadi anu tiasa dikumpulkeun ku merek tanpa idin anu jelas. 

AOOH masih dipersonalisasi tapi henteu ngahianat kapercayaan merek. Kusabab éta solusi pangalaman audio dumasar lokasi, AOOH nawiskeun kasempetan unik pikeun ngalengkepan pesen pribadi anu sanés sapertos iklan mobile atanapi merek dunya fisik. Ieu blends seamlessly kana lingkungan customer - sarta éta well-posisi pikeun maénkeun peran ngarah suksés dina kampanye iklan taun hareup.

Nalika urang nuju ka 2022, iklan programmatic terus diajar sareng mekar. Pandemik ngagedékeun anggaran program, sareng kabutuhan kalenturan bakal teras-terasan ngagancangkeun éta. Kanyataanna…

Anggaran program 2022 rata-rata $ 100 milyar bakal ngakibatkeun naékna dramatis dina konsumén balanja barang-barang penting di toko. 

Tren Iklan Programmatic, Statistik, & Warta

COVID-19 ngabantosan kamekaran audio, boh ku streaming musik sareng podcast. Dina 2022, urang nuju narik konsumén ku pesen kreatif sarta kontekstual di lingkungan balanja ngaliwatan AOOH. Geus waktuna pikeun evangelize nilai AOOH sarta ngadidik advertisers na marketers ngeunaan dampak langsung na on jualan produk.

Baca Ngeunaan Vibenomics Kontak Vibenomics