AudioMob: Ngirining Penjualan Taun Anyar Ku Iklan Audio

Iklan Audiomob Audio

Iklan audio nyayogikeun cara anu épéktip, sasaran pisan, sareng merk aman pikeun mérek pikeun motong sora sareng naekeun penjualanana dina Taun Anyar. Kebangkitan iklan audio kawilang anyar di industri di luar radio tapi parantos nyiptakeun buzz anu gedé. Diantara geroan éta, iklan audio dina gim sélulér ngukir platformna nyalira; ngaganggu industri sareng ngembang pesat, mérek ningali haliber panempatan iklan anu langkung luhur dina kaulinan mobile. Sareng jalma-jalma beuki uih ka buruan sélulér, milari cara énggal pikeun ngeusian rasa bosen. 

AudioMob mangrupikeun panaratas format anyar ieu: Google pikeun Startups didukung perdana iklan audio dina kaulinan mobile. Format iklanna sapinuhna aman sareng immersive, kalayan poténsial pikeun merek janten kandel sareng kréatip dina ngahontal pemirsa. 

Bentang iklan langkung sibuk tibatan waktos ayeuna taun ieu, sareng ku seueur toko fisik ditutup kusabab dikonci medan perang online bakal langkung kalapa tibatan sateuacanna. Ku alatan éta, mérek kedah langkung palinter sareng méakkeun iklanna taun ayeuna pikeun kéngingkeun hasil sareng ngahontal hasil anu dipikahoyong; iklan audio nyayogikeun kendaraan anu sampurna pikeun ngan ukur ngalakukeun ieu.

Konsumén Ménta Pangalaman Ad Anu Hadé

2020 parantos sataun teu sapertos anu sanés, sareng ku seueur waktos di bumi, iklan klasik parantos ngasuh ruang media. Lockdown parantos ngadorong monoton ka dunya, kalayan damel ti bumi, tuang ti bumi sareng ulin ti bumi ayeuna dianggap normal énggal.

Balanja Taun Anyar taun ieu bakal katingali béda-béda: garis kaluar panto sareng rorompok kanggo dijual terakhir sadayana bakal virtual. Kalayan seueur toko fisik anu ditutup pikeun umum, anu jualan nuju online, sareng pangecér panginten waspada kana usum anu langkung garing. Kalayan Natal rata-rata nyéépkeun taun 2020 diperkirakeun turun 7% dibandingkeun taun ka tukang, ku £ 1.5 milyar anu ageung, kampanye iklan kedah ningali kana permainannana supados konsumen nyéépkeun tinggi.

Hiburan mangrupikeun pokok tina kahirupan lockdown, sareng TV, pilem, podcast sareng gim sélulér sadayana bakal ngajantenkeun celah antara jarak sosial sareng sambungan virtual. Isu pikeun mérek nyaéta overexposure ngalangkungan format klasik: konsumén kéngingkeun hal anu béda nalika panonna molotot kana iklan repetitive visual anu sanés. Taun Anyar Ieu mangrupikeun waktos anu pas pikeun mérek nempatkeun ceuli kana taneuh, sareng nyandak tren anyar pikeun payuneun pesaing.

Gameplay Mangrupikeun Konci

Sumberdaya anu teu acan dipetakeun pikeun pangiklan, kaulinan sélulér nyalira ngahasilkeun 48% tina total pendapatan tina kaulinan sadunya taun ayeuna, kalayan badag $ 77 milyar. Gim mobile héndsét ogé dina hiburan lockdown, sareng sanés ngan ukur pikeun nonoman ngora anu stéotipis. Démografi kaulinan parantos mekar mangtaun-taun, sareng target pasar na dumadakan langkung lega.

Kiwari, 63% gamer mobile mangrupikeun awéwé kalayan umur rata-rata gamer awéwé, umur 36 taun. 

MediaKix, Statistik Gamer Awéwé

Kaulinan seluler nawiskeun kasempetan ageung pikeun ngahontal brand kalayan langkung jelas dina target demografi. Platform tiasa ngungkit pamiarsa anu henteu acan dipetakeun sareng nyambungkeun mérek ka konsumén langsung. Dina istilah anu saderhana, gim sélulér tiasa ngahubungkeun mérek sareng pamirsa langkung ti 2.5 milyar pamaén di dunya: jangkauan mérek poténsial pangageungna dina sakabéh industri hiburan. Pikeun ngamangpaatkeun penjualan Taun Anyar anu populér, mérek kedah ngupingkeun paménta konsuménna, sareng pasar: éta bakal janten uteuk pikeun mindahkeun perhatian ka buruan seluler salaku aliran pendapatan poténsial anu ageung.

Audio - The New Frontier

Iklan audio sanés mangrupikeun deui mérek radio anu dibatesan ti sababaraha taun ka pengker. Éta tiasa elegan, lemes, sareng nyiptakeun pangalaman anu eunteung tina kontak manusa anu sajati.

Kalayan panyatur pinter anu dibantosan ku sora janten perlengkapan permanén di seueur perumahan di Amérika Serikat, iklan audio digital langkung saé. Éta ogé langkung saé ditampi:

  • Kalayan 58% konsumén mendakan iklan audio spiker pinter kirang ngaganggu tibatan bentuk sanésna, sedengkeun 52% nyarios yén aranjeunna ogé langkung narik ati!
  • Éféktivitas biaya iklan audio teu aya teu nanaon, kalayan 53% tina pamakéna saatos ngagaleuh dumasar kana iklan audio.

Di buruan sélulér, iklan audio tiasa dicandak léngkah deui pikeun karaos kawas kanyataan: iklan tiasa ditelebkeun kana kerangka kréatip, masihan mérek anu seger sareng hirup dina iklanna.

Bahkan dimungkinkeun pikeun ngawangun gim sakitar iklan audio anu leres-leres terpadu, nambihan kana sadaya pangalaman pikeun tukang maen: sapertos radio internal dina Big Brother: The Game anu nembe diluncurkeun, anu nganggo format iklan AudioMob pikeun nawiskeun iklan audio nalika kaulinan.

Ngembangkeun DSP suksés parantos disimpen AudioMob dina sirah iklan audio di buruan, janten format anu langkung dipikaresep ku pangembang. Gerakan alami gerakan nuju iklan dina-buruan anu henteu ngaganggu, ngajantenkeun payuneun audio sareng pusat.

Iklan audio ngaktipkeun pamaén pikeun nuluykeun maén nalika kakeunaan iklanna; aranjeunna henteu kabingungan pikeun ninggali buruan tapi tetep kalibet sareng mérekna. Pikeun konsumén, éta kameunangan sabab tiasa neraskeun midangkeun; pikeun mérek, aranjeunna masih kéngingkeun paparan anu ageung sareng beuki sasaran; sareng pamekar tiasa mastikeun pangalaman pangguna anu teu kaganggu sareng jero.

Mangrupikeun win win win sareng kasempetan pikeun menonjol ti balaréa dina waktos nalika seueur mérek anu merjuangkeun panggung pusat.

Dangukeun Up Merek!

Iklan audio aya dina lintasan nanjak, kalayan ramalan naékna pendapatan 84% ti taun 2019 dugi ka 2025, sareng AudioMob nawiskeun solusi anu beresih sareng elegan pikeun merek pikeun pasar. Kalayan seueur toko fisik anu ditutup sareng kampanye Taun Anyar janten langkung kreatif, tempat perang pikeun mérek kalebet kalayan kedah naék pesaing.

AudioMob ngabantosan dua kasempetan ageung pikeun mérek pikeun ngiringan noise industri: gim seluler mangrupikeun lingkungan anu alami pikeun panempatan iklan kalayan jangkauan audién anu ageung nalika iklan audio ngajalankeun pangalaman anu jero sareng henteu ngaganggu pikeun pamaén.

Iklan audio tiasa ningkatkeun mil paméran Taun Anyar di luhur sésana dina 2020, sareng AudioMob nyetir industri pikeun ngahasilkeun iklan audio anu langkung saé, langkung pikaresepeun, sareng immersive.

Didatangan AudioMob Kanggo Inpormasi Lengkep

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.