Kumaha kamungkinan Augmented kanyataanana mangaruhan Influencer Marketing?

Coba Virtual dina Kanyataan Augmented

COVID-19 parantos ngarobah cara balanja urang. Kalayan pandemi anu ngamuk di luar, konsumén milih cicing sareng mésér barang online sanésna. Éta sababna konsumen ngiringan pangaruh langkung seueur pikeun video kumaha waé tina nyobaan lipstik dugi ka maénkeun kaulinan vidéo paporit urang. Kanggo langkung seueur ngeunaan pangaruh pandemi kana pamasaran influencer sareng harga, tingali ulikan urang anyar

Tapi kumaha carana ieu dianggo pikeun barang-barang anu kedah ditingali dipercaya? Mésér lipstik anu anjeun parantos dicandak di toko jauh pisan tina mesen éta katingali teu katingali. Kumaha anjeun terang kumaha éta bakal katingali dina ramo anjeun sateuacan ngagaleuh? Ayeuna aya solusi sareng influencer nunjukkeun urang jalan ku eusi anu pikaresepeun, asli, sareng ngahibur.

Ayeuna, urang sadayana parantos ningali kanyataanana nambahan (AR) dina sababaraha bentuk. Anjeun panginten aya perhatosan anu ngabagi video nyalira nganggo Ceuli digital anjing sareng irung, atanapi saringan umur dina rarayna. Anjeun tiasa émut sababaraha taun ka pengker nalika sadayana nganggo teleponna pikeun ngudag karakter Pokemon di panjuru kota. Éta AR. Butuh gambar anu dihasilkeun ku komputer sareng ditingalikeun kana telepon anjeun, janten anjeun tiasa ningali Pikachu nangtung pas di payuneun anjeun, atanapi ngarobih cara némbongan raray anjeun. AR parantos populér di média sosial kusabab nilai hiburanna. Tapi aya langkung seueur poténsial dina dunya ecommerce. Kumaha upami anjeun tiasa ningal lipstik éta dina ramo tanpa bangun tina dipan anjeun? Kumaha upami anjeun tiasa ékspérimén sareng tampilan anu béda tina kanyamanan sareng kaamanan bumi anjeun nyalira, bahkan sateuacan nyandak kartu kiridit? Kalayan AR, anjeun tiasa ngalakukeun éta sadayana sareng seueur deui. 

Seueur mérek anu luncat kana téknologi ieu, anu diarepkeun bakal terus ningkat. Ti makeup dugi ka kuku kana sapatu, para pemasar mendakan cara anyar anu inovatif pikeun ngamangpaatkeun téknologi anu pikaresepeun ieu. Daripada ceuli anak anjing anu lucu, anjeun tiasa nyobian sapasang kacamata anyar atanapi dua belas. Daripada pelangi sareng awan ngambang dina sirah anjeun, anjeun tiasa nyobian warna rambut énggal dina ukuran. Anjeun bahkan tiasa jalan-jalan nganggo sapasang sneaker virtual. Sareng visual na beuki réalistis sepanjang waktos.

Coba-Virtual

Usaha virtual, sabab trend anyar ieu disebat, pikaresepeun sareng panginten sakedik adiktif pikeun rata-rata konsumén. Diperkirakeun 50 juta pangguna jaringan sosial bakal nganggo AR di 2020. Janten peran naon anu tiasa dilakukeun pangaruh dina sadayana ieu? Pikeun ngamimitianna, cobaan nyalira bakal ngahontal ratusan jutaan pengikut dina industri fashion sareng kageulisan, nyetir konsumén langsung kana aplikasi merek karesepna pikeun muter-muter nyalira. Merek anu henteu acan dugi ka AR bakal nyababkeun dirina aya dina kakurangan nalika pangaruh ngirim pengikutna sacara réa-réa pikeun ékspérimén sareng téknologi pang anyarna.

Nalika téknologi AR ningkat, influencer bahkan henteu kedah gaduh barang pakean pikeun pamer kumaha bakal katingali di dinya, anu hartosna langkung seueur eusi dina tingkat anu langkung gancang. Bayangkeun kamungkinan salaku pangaruh pikeun tim fashion virtual live. Kajadian online anu ageung tiasa didamel sakitar konsép sakumpulan pangaruh nyobian baju anu sami pikeun pamer kumaha éta bakal muncul dina rupa-rupa bentuk awak sareng ukuran. Sareng sadayana tiasa diatur tanpa aya saurang ogé anu ngantunkeun ruang tamuna.

Tapi coba-coba mode sareng kaéndahan sanés ngan ukur dianggo pikeun AR. Salaku alat demo anu kuat, AR mangrupikeun jawaban pikeun influencer pikeun méréskeun produk anu leres-leres kedah ditingali ngalangkungan pidéo. Ieu hartosna mendemonstrasikan panggunaan produk haircare anu leres, tapi éta ogé tiasa manjangan kana alam sapertos industri kaulinan, sapertos paméran gim video. Dina industri rumah tangga, IKEA ngaluncurkeun aplikasi anu disebat IKEA Place, anu bakal ngamungkinkeun para pangguna pikeun ékspérimén sareng potongan-potongan jati di imahna sateuacan ngadamel, mésér éta di bumi, sareng badé ngempelkeun sadayana.

Envision acara online dimana influencer nunjukkeun ka anjeun kumaha éta dilakukeun ku jalan-jalan di bumi sareng ngalakukeun voting langsung ngeunaan tabel anyar anu bakal dilebetkeun di kamar makanna. Aya seueur pisan ruang pikeun kreativitas nalika mekar téknologi.

Kami parantos terang yén Youtube ngabeledug sareng pidéo ti influencer salaku pengikut anu mikahoyong jinis eusi anyar. Ampir lima milyar pidéo ditonton per poé di Youtube ku langkung ti 30 juta pemirsa. AR dasarna mangrupikeun paningkatan kana formatna. Éta mangrupikeun generasi iklan salajengna. Sareng kamungkinan pikeun AR ngalegaan bahkan diluar pamasaran kana aplikasi dunya nyata sapertos pendidikan sareng pembelajaran perusahaan, téknologi bakal teras-terasan janten langkung saé. Merek anu langkung gancang nganggo kauntungan tina naon anu tiasa dilakukeun ku pamasaran influencer pikeun aranjeunna, langkung saé aranjeunna.

Pikeun diajar langkung seueur ngeunaan pamasaran influencer x AR sareng kumaha éta tiasa ngadorong mérek anjeun ka tingkat salajengna, anjeun tiasa ngahubungan kami sareng batur ti tim kami bakal ngahontal dina 24 jam. 

Taroskeun ka A&E

Ngeunaan A&E

A&E mangrupikeun agénsi digital anu ngagaduhan panggedéna portopolio klien tina Fortune 500 perusahaan sapertos Wells Fargo, J&J, P&G, sareng Netflix. Pendiri kami, Amra sareng Elma, mangrupikeun pangaruh mega kalayan langkung ti 2.2 juta pengikut sosial; tingali langkung seueur ngeunaan A&E dina ForbesTélévisi BloombergFinancial TimesInc., sarta Pidéo Insider Bisnis.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.