Kanyataanana Augmented sareng Virtual Bakal Kedah Dina Dagang

ar vr mobile commerce

Nalika jalma naroskeun ka kuring pikeun prediksi, kuring biasana nunjuk ka batur. Abdi henteu seueur futuris, tapi kuring gaduh catetan lagu anu saé pikeun ningali kumaha kamajuan téknologi bakal mangaruhan paripolah jual beuli. Hiji téknologi anu kuring rada sepi ngeunaan nyaéta kanyataan anu ditambih sareng kanyataan virtual. Éta sadayana tiis, tapi kuring yakin kami masih sababaraha taun jauh ti panggunaan praktis.

Upami anjeun toko ritel, sanaos, kuring bakal rada kandel dina ngaduga pangaruhna. Pangaruh tina ecommerce sareng mcommerce ngagaduhan pangaruh anu langkung dramatis dina lalu lintas ritel ti kantos sateuacan. Penjualan eceran terus turun ... sareng éta teu tiasa dijual salaku masalah ékonomi.

Konsumén parantos diajar percanten balanja online. Kalayan pengiriman barang anu sami di seueur kota, ngan ukur henteu seueur alesan pikeun antrian di toko lokal deui. Ti mimiti balanjaan dugi ka mobil, online dugi ka pangiriman panto badé janten mainstream. Hiji-hijina alesan konsumen henteu acan leres-leres ngadopsi penjualan online nyaéta masih aya faktor anu ngarampa sareng pangalaman.

Tapi kanyataanana ditambah sareng kanyataan virtual bakal ngarobah éta.

Sedengkeun ahli industri prédiksi kaulinan sareng réncang perjalanan nguntungkeun paling, aranjeunna satuju yén téknologi VR / AR bakal ngarobah cara urang balanja ogé. Sapertos alat sélulér révolusi eCommerce (akun mCommerce langkung ti 34% sadaya transaksi eCommerce sacara global), Teknologi VR sareng AR bakal ngarobah dunya eCommerce anu urang terang dina waktos anu caket.

Oleg Yemchuk, Maven Ecommerce

Infographic ieu ti Maven E-commerce mawa kanyataan tina téknologi ieu hirup. Ieu sababaraha conto dimana kanyataan augmented sareng virtual nyayogikeun a pangalaman anu langkung saé tibatan lanté toko.

  • Mésér parabot anyar? Teu aya ukuran deui sareng tebakan ... kantun nganggo réalitas ditambah pikeun nempatkeun produkna sacara real waktos di kamar anjeun.
  • Mésér mobil? Naha henteu lebet kana ruang virtual reality di dealer sareng uji mobil anjeun salajengna ku make, modél, warna sareng add-ons anu anjeun milari. Sareng kéngingkeun tur virtual pikeun sadaya fitur.
  • Mésér baju? Tingali kumaha anjeun katingali di bumi, bahkan mastikeun ukuranana saéna.

Jati virtual, katalog immersive sélulér, gamifikasi, wisata kendaraan virtual, kamar ganti baju virtual… naon waé anu dimungkinkeun pikeun ningkatkeun pangalaman balanja tina kanyamanan kantor atanapi dipan ruang tamu anjeun. Pangecér anu henteu nganut bakal gancang ditingalkeun. Konsumén sadar éta ogé. Dina taun kamari, jalma-jalma anu nyatakeun kanyataan virtual bakal ngarobah cara balanja naék tina 37% janten 63%.

Balanja Kanyataan Maya sareng Augmented

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.