Auphonic: Optimalkeun Audio Podcast Anjeun Kalayan Hiji Pencét

podcast gelombang audio

Nalika urang ngawangun urang Komunitas Martech, urang terang éta bakal berharga pikeun jaringan pamiarsa anu lega pikeun ngapdet sareng ngabagi élmu anu aranjeunna pikagaduh. Nalika kuring nyerat ngeunaan audio podcast, Temitayo Osinubi dibagikeun alat endah disebut Auphonic. Kacuali anjeun insinyur sora, nyabit-nyabit audio podcast anjeun tiasa janten tugas anu pikasieuneun. Sareng alat rékaman sapertos Garageband tong nyayogikeun pisan cara alat optimasi - anjeun ngan ukur kedah terang naon kamampuan na.

Temitayo nunjuk kuring ka arah Auphonic, aplikasi basis wéb sareng desktop anu ngaoptimalkeun pikeun kabeungharan sareng volume audio podcast anjeun. Téknologi bahkan tiasa nganormalkeun hiji lagu dimana hiji panyatur langkung leueur tibatan anu sanésna ... lumayan endah. Kuring masihan uji coba sareng salah sahiji rékaman kuring sareng kuring langsung hooked sareng mésér duanana aplikasi desktop - hiji kanggo optimalisasi jalur tunggal sareng anu sanésna pikeun optimasi multi-lagu.

Catetan samping: Temitayo ngawawancara kuring dina podcastna sareng éta waktos anu saé - ngadangukeun dieu.

Levelup Auphonic

nu Levelup Auphonic nyaéta calakan Desktop Batch Audio File Processor anu nganalisa audio anjeun sareng ngalereskeun bédana tingkat antara panyatur, antara musik sareng pidato sareng antara sababaraha file audio pikeun ngahontal saémbara anu saé.
Éta kalebet a Leres Puncak Limiter, target pikeun umum Standar Kuat (EBU R128, ATSC A / 85, Podcast, Mobile, jsb) sareng otomatis Réduksi Noise sareng Hum algoritma.

 

layar leveler kosong

Auphonic Leveler nyaéta sayogi pikeun Mac OS X 10.6+ (64sait) jeungWindows 7+ (32bit atanapi 64bit).

Multitrack Auphonic

Auphonic Multitrack nyandak lagu audio input sababaraha, nganalisa sareng ngolahna masing-masing ogé digabungkeun sareng nyiptakeun campuran akhir sacara otomatis. Leveling, komprési rentang dinamis, gating, noise sareng réduksi hum, panyabutan crosstalk, bebek sareng nyaring tiasa dilarapkeun otomatis numutkeun analisis unggal lagu.  Normalisasi pisan sareng watesan puncak anu leres dianggo dina campuran final.

layar multitrack kosong

Auphonic Multitrack nyaéta diwangun pikeun program anu didominasi ku pidato sareng sayogi kanggo Mac OS X 10.6+ (64saeutik) sareng Windows 7+ (32bit atanapi 64bit).

Sababaraha fitur pangaturan sora hébat kalebet:

  • Tingkat adaptif: Adaptive Leveler nyaimbangkeun variasi banterna, ngajantenkeun sadaya lagu langkung banter sareng langkung rata.
  • Tinggi Pass Filter: High Pass Filter ngaleungitkeun frekuensi low anu ngaganggu sapanjang trek.
  • Réduksi Noise sareng Hum: Fitur ieu ngaluarkeun latar tukang audio tina lagu, sanaos aya variasi. Fitur ieu ogé sacara lengkep ngaleungitkeun saluran listrik tina rékaman.
  • Crossgate: Iraha audio anu sami dirékam kana dua mikropon anu béda, fitur ieu ngan ukur ngamangpaatkeun lagu dominan. Crossgate ogé dianggo pikeun mupus lengkep sora-sora gema.

Kuring parantos ngagunakeun duanana aplikasi sacara éksténsif sareng kudu dicatet yén aranjeunna henteu ngalakukeun kaajaiban. Kuring gaduh hum-pitched tinggi dina salah sahiji podcast kuring sareng, hanjakalna, éta digedekeun teu diminimalkeun saatos kuring ngalirkeunana. Nanging, kuring resep pisan kana alat ieu sareng ngagaduhan hasil anu luar biasa ku éta dugi ka ayeuna! Hatur nuhun ka Temitayo!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.