Panulis Tom Morris ngabales deui: Upami Harry Potter lumpat ka General Electric

Morris lg

Kuring henteu percanten sapoé harita kuring henteu ngan saukur kagum kana pangaruh Internét, Google, sareng Jaringan Sosial di dunya urang. Éta panginten leres-leres 'geeky' tapi kuring dugi ka bumi dinten ayeuna sareng ngagaduhan réspon anu marahmay kana tulisan kuring ngeunaan Tom Morris ' buku, Upami Harry Potter lumpat Jenderal Listrik. Éta ngan dilakukeun dinten abdi! Tulisan lengkep sareng koméntar ti Tom nyaéta Ieuh.

Tom parantos ngajual kuring dina bukuna, cukup ku cukup saé pikeun nyandak waktos kanggo ngucapkeun salam sareng masihan latar dina bukuna. Sakumaha sering urang ningali ieu dinten ayeuna? Kuring henteu kantos nyimpen artos dina dompét Tom, tapi nalika ningali tulisan kuring ngalangkungan jaring, anjeunna cekap ngucapkeun salam. Nyandak waktos tina jadwalna pikeun ngaréspon tulisan kuring parantos ngawartosan yén inpormasi anu bakal kuring baca dina buku Tom bakal ngagentos nyarios sakedik.

Ironisna, kuring nembé dugi ka bumi ti toko Verizon dimana kuring ngagaleuh telepon abdi sababaraha bulan ka pengker. Kuring nangtung antrian salami 55 menit (leres, leres éta), bangun ka méja, sareng langsung dipasihan kartu nama kalayan nomer telepon saha anu kuring kedah nyauran perkawis telepon rusak kuring. Kuring nyéépkeun seueur artos sareng jalma-jalma éta, sareng aranjeunna henteu katingali gumbira ningali kuring!

Catetan samping ... Kuring nyerat Tom sareng guyonan ngawartoskeun anjeunna yén kuring sanés kipas tina Harry Potter, tapi anjeunna mastikeun yén kuring moal hariwang. Anjeunna nyerat:

Buku ieu ditulis sedemikian rupa-rupa supaya henteu nganggap élmu atanapi fandom perkawis Harry Potter. Kuring kantos nguping ti tandan CEO anu henteu kantos maca sakedik Potter sareng anu nyerat muji buku!

Hatur nuhun kana email anu anggun na! Kuring miharep anjeun mendakan buku énggal anu anyar anu nyegerkeun sareng ngarangsang pikeun refleksi salajengna! Sababaraha nyarios ka kuring yén bab ngeunaan bohong ngan ukur hargana mahal dina buku.

Nuhun, Tom! Pastikeun pikeun milari kuring nalika anjeun sumping ka Indianapolis. Kopi aya di kuring!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.