Pangajaran Dipelajari: Platform Média Sosial sareng Blockchain Massa Nyoko

Munculna blokchain salaku solusi pikeun ngamankeun data mangrupikeun robahan. Langkung seueur deui ayeuna, nalika platform média sosial ngamanpaatkeun ayana anu nyebar pikeun nyiksa privasi jalma sacara tetep. Éta kanyataan. Hiji kanyataan anu narik bantosan publik dina sababaraha taun ka pengker. Ngan taun kamari sorangan, Facebook aya dina seuneu parah kusabab nyalahgunakeun data pribadi tina 1 juta pangguna di Inggris sareng Wales. Raksasa média sosial anu dipimpin Mark Zuckerberg