6 Conto Alat Pamasaran Nganggo Artificial Intelligence (AI)

Kecerdasan jieunan (AI) gancang janten salah sahiji buzzwords pamasaran anu pang populerna. Jeung alesan alus - AI bisa mantuan urang ngajadikeun otomatis tugas repetitive, personalize usaha pamasaran, sarta nyieun kaputusan hadé, leuwih gancang! Lamun datang ka ngaronjatkeun pisibilitas brand, AI bisa dipaké pikeun sababaraha tugas béda, kaasup pamasaran influencer, kreasi eusi, manajemén média sosial, generasi kalungguhan, SEO, ngedit gambar, sareng nu sanesna. Di handap ieu, urang bakal ningali sababaraha anu pangsaéna

6 Cara Gawé Jeung Influencer Tanpa Sponsor

Bari loba jalma yakin yén pamasaran influencer ieu solely ditangtayungan pikeun pausahaan badag kalayan sumberdaya pisan, éta bisa jadi héran uninga yén éta mindeng merlukeun euweuh anggaran. Seueur merek parantos naratas pamasaran influencer salaku faktor pendorong utama pikeun kasuksésan e-commerce na, sareng sawaréh parantos ngalakukeun ieu kalayan biaya enol. Influencer gaduh kamampuan anu saé pikeun ningkatkeun merek perusahaan, kredibilitas, liputan média, pengikut média sosial, kunjungan halaman wéb, sareng penjualan. Sababaraha di antarana ayeuna kaasup