Kasalahan 5 Top pikeun Nyingkahan dina Automation Marketing

Otomatisasi pamasaran mangrupikeun téknologi anu luar biasa kuat anu parantos ngarobah cara usaha ngalakukeun pamasaran digital. Éta ningkatkeun efisiensi pamasaran bari turunna overheads anu aya hubunganna ku ngajadikeun otomatis prosés penjualan sareng pamasaran anu berulang. Perusahaan sadaya ukuran tiasa nguntungkeun tina otomatisasi pamasaran sareng nguatkeun generasi kalungguhanana ogé usaha ngawangun mérek. Langkung ti 50% perusahaan parantos nganggo otomatis pamasaran, sareng ampir 70% sésana ngarencanakeun