Kumaha Cara Pribadi Pribadi Email Teureuh anjeun Kanggo Kenging Waleran Anu Positip Langkung

Unggal pamasar terang yén konsumén ayeuna hoyong pangalaman anu dipersonalisasi; yén aranjeunna henteu langkung kontén ku ngan ukur janten nomer sanés diantara rébuan rékaman faktur. Nyatana, perusahaan panilitian McKinsey ngira-ngira yén nyiptakeun pangalaman balanja anu dipersonalisasi tiasa naekeun pendapatan dugi ka 30%. Nanging, nalika para pemasar panginten tiasa ngalakukeun upaya ngarobih komunikasi sareng palangganna, seueur anu gagal ngadopsi pendekatan anu sami pikeun prospek teureuh emailna. Upami