Wawasan Palanggan dina Jaman Digital

Kéngingkeun eupan balik palanggan anu relevan-sareng kéngingkeun gancang-langkung penting tibatan kantos pikeun kasuksésan bisnis. Pasti, rekrutmen ngalakukeun-éta-diri anjeun sesah, anu diwawancara panalungtikan henteu pernah sakumaha anu dijangjikeun, sareng Kala pikeun ngajantenkeun wawasan palanggan karaos lami teuing pikeun ngabédakeun bisnis. Tapi, aya cara anu langkung saé pikeun kéngingkeun wawasan palanggan anu diperyogikeun anu ngabuktoskeun arah produk sareng bisnis anjeun. Kombinasi téknologi modéren ngahiji pikeun nyiptakeun wawasan palanggan anu langkung saé, gancang, langkung mirah. The