5 Alesan pikeun Pemasar B2B Pikeun Ngagabungkeun Bot Dina Stratégi Pemasaran Digital Aranjeunna

Internét kalayan gampang ngajelaskeun bot janten aplikasi parangkat lunak anu ngajalankeun tugas otomatis pikeun perusahaan ngalangkungan internét. Bot parantos lami-lami ayeuna, sareng parantos mekar tina naon anu aranjeunna mimitina janten. Bot ayeuna ditugaskeun ngalaksanakeun rupa-rupa pancén pikeun daptar industri anu beragam. Henteu paduli naha urang sadar kana parobihan atanapi henteu, bot mangrupikeun bagian integral tina campuran pamasaran ayeuna. Bot