Baheula, Ayeuna, sareng Masa Depan tina Influencer Marketing Landscape

Dékade katukang parantos janten salah sahiji kamekaran anu ageung pikeun pamasaran influencer, netepkeunana salaku strategi anu kedah dipikabutuh pikeun merek dina usaha pikeun nyambung sareng pamiarsa konci na. Sareng daya tarikna disetél pikeun salami langkung seueur merek milarian pasangan sareng influencer pikeun nunjukkeun kaaslianana. Kalayan kebangkitan e-commerce sosial, redistribusi belanja iklan pikeun pamasaran influencer tina televisi sareng média offline, sareng ningkat nyoko kana parangkat lunak anu ngahalangan iklan anu ngagagalkeun.

Kumaha Sukses Komunikasi sareng Influencer

Pamasaran influencer gancang janten aspék dominan tina kampanye merek anu suksés, ngahontal nilai pasar $ 13.8 milyar dina 2021, sareng jumlah éta ngan ukur bakal ningkat. Taun kadua pandémik COVID-19 terus ngagancangkeun popularitas pamasaran influencer kusabab konsumen tetep ngandelkeun balanja online sareng ningkatkeun panggunaan platform média sosial salaku platform e-commerce. Kalayan platform sapertos Instagram, sareng anu paling anyar TikTok, ngalaksanakeun perdagangan sosial sorangan

Kampanye #GetVaksinasi Kéngingkeun Pangaruh Hubungan Utamana

Malah sateuacan vaksinasi COVID-19 munggaran dikerjakeun di Amérika Serikat dina bulan Désémber 2020, inohong anu luhur dina hiburan, pamaréntahan, kasehatan, sareng bisnis ngadorong urang Amerika supaya divaksinasi. Saatos lonjakan awal, kumaha ogé, laju vaksinasi murag sanajan vaksinna langkung seueur kasadiaan sareng daptar jalma anu layak pikeun aranjeunna tuwuh. Sanaos usaha teu aya anu ngayakinkeun saha waé anu tiasa divaksinasi pikeun ngalakukeunana, aya

7 Tren Marketing Influencer Diperkirakeun dina 2021

Nalika dunya muncul tina pandemi sareng saatosna saatos na, pamasaran influencer, henteu benten sareng seuseueurna industri, bakalan robih. Salaku jalma kapaksa ngandelkeun virtual tinimbang pangalaman di-jalma sareng nyéépkeun langkung seueur waktos dina jaringan sosial tibatan kajadian sareng rapat di-jalma, pamasaran influencer dumadakan mendakan dirina mangrupikeun kasempetan pikeun mérek pikeun ngahontal konsumén ngalangkungan média sosial di bermakna sareng otentik